Apa Nova efectuează intervenţii la reţelele din Ploieşti, motiv pentru care, în cursul zilei de joi, în anumite intervale orare, apa potabilă va fi furnizată la presiune redusă către consumatori. De asemenea, pentru scurt timp, furnizarea va fi oprită pe anumite străzi din municipiu.

                                        

În cursul zilei de joi, furnizarea apei potabile va fi oprită astfel:

 

-  între orele 09.00 – 12.00, pe strada 13 Septembrie, în cadrul operaţiunii de cuplare a noii conducte de apă de pe strada Popa Fărcaş/13 Septembrie;

 

- între orele 12.30 – 14.30 (07.06.2018), pe strada Râfov (nr. 1 – 37 şi 2 - 8), strada Corlăteşti, strada Caporal Traian Dumitrescu, strada Amzei, strada Bodocului, strada Făgăraş, strada Oituz şi pe strada Diaconu Coresi, în cadrul operaţiunii de înlocuire a unei vane de pe strada Râfov.

 

În cartierele Traian, Cantacuzino, Rudului, Sud, Bariera Bucureşti, Mimiu, Petrolului – Ghighiului, Depou CFR - Locomotivei, alimentarea cu apă potabilă va fi asigurată la presiune redusă.

 

"Ne cerem scuze clienţilor pentru disconfortul creat, dar aceste lucrări sunt indispensabile pentru activitatea de exploatare a serviciului public de alimentare cu apă potabilă. Eventualele reclamaţii şi solicitări de informaţii suplimentare se pot face 24 de ore din 24 la Centrul de apel al APA NOVA Ploieşti, la numărul de telefon 0800 800 923 (apel gratuit) apelabil din reţeaua Telekom România, iar din alte reţele de telefonie fixă sau mobila la numărul 0244 407630 (apel taxabil)", au transmis reprezentanţii companiei.

 

 

 

 

Sursa:  www.actualitateaprahoveana.ro