Primarul Adrian Dobre ignoră, cu bună ştiinţă legile. Ultima ispravă a edilului o reprezintă avizarea Zilelor Ploieştiului ca fiind o...adunare cetăţenească! Dar, deşi acordă aviz pentru adunare cetăţenească nu interzice consumul de băuturi alcoolice în perimetrul de desfăşurare, deşi legea obligă la o asemenea măsură!

Avocatul George Botez l-a avertizat pe primarul Ploieştiului, în cadrul şedinţei CL de miercuri, că încalcă legea şi i-a solicitat lui Adrian Vaida, directorul interimar al Poliţiei Locale Ploieşti să acţioneze cu fermitate în zonă pentru a nu există ignorări ale legislaţiei.

Interesant este că sponsorul principal al Zilelor Ploieştiului este o firmă de bere care va comercializa produse alcoolice în zona festivalului!

De fapt, primarul ignoră cu bună ştiinţă lege penru că aşa îi solicită şefii de partid. Pentru a păstra finanţele formaţiunii politice, liderii PNL i-au cerut lui Dobre să dea terenul gratuit firmelor private pentru a vinde băutură şi mâncare şi să nu accepte avizarea acestor bussinessuri de către Comisia 2 de Patrimoniu

Cu alte cuvinte, eşti firma PNL, mergi direct la primarul Dobre şi primeşti orice aviz vrei!

Noi suntem curioşi cum se vor desfăşura Zilele Ploieştiului şi cine a avut interesul ca municipalitatea doar să cheltuiască bani pentru organizarea evenimentului, dar să nu primească niciun leuţ din închirierea spaţiilor comerciale amenajate în zonă