Andrei Aradits, charismaticul actor de teatru şi film, va fi invitatul special al Concertul Extraordinar de joi, 22 februarie 2018, care va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor din Ploieşti.

Filarmonica Paul Constantinescu Ploieşti vă aşteaptă la concert, iar biletele, în valoare de 70 de lei, pot fi achiţionate de la Casa de Bilete a Filarmonicii (str. Anton Pann nr 5) sau online, de pe www.filarmonicaploiesti.eu.

Un actor cu o carieră impresionantă, Andrei Aradits va interpreta partea narativă a Suitelor "Peer Gynt", semnate de norvegianul Edvard Grieg. Inspirate din opera lui Henrik Ibsen, acestea redau povestea unui tânăr visător aflat în căutarea dragostei perfecte. După o serie de aventuri, consumate pe mai multe tărâmuri fantastice, Peer Gynt revine acolo de unde a plecat: în braţele lui Solveig, pe care o sedusese şi abdonase în trecut.

Filarmonica "Paul Constantinescu" vă oferă aşadar prilejul de a asista la un spectacol complex, foarte apreciat de publicul spectator la fiecare reprezentaţie. Cu o orchestră simfonică aflată mereu la înălţime, cu maestrul Radu Postăvaru la pupitru şi cu Andrei Aradits într-o formă excelentă, concertul din 22 februarie, de la Casa Sindicatelor, este unul de neratat!

Absolvent, în 1998, al Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică "I.L. Caragiale", Andrei Aradits a fost Mesia în "Golem" (regia Cătălina Buzoianu); Jack în  "Cabaret" (regia Andreea Vulpe),  Fedka  în "Scripcarul pe acoperiş" (regia Harry Eliad), Zefir în "Trandafirii roşii" (regia Vlad Massaci), Toboşarul în "Regele Lear" (regia Dragoş Galgoţiu), Regele Ludovic - "Thomas a Becket" de Jean Anouilh (regia Adrian Pintea) sau Pantalone - "Turandot" (regia Cătălina Buzoianu). A jucat în lungmetraje şi în seriale - "Tatăl fantoma" (2009), "Bunraku" (2009), "Cenuşă şi sânge" (2009) - film prezentat în afara competiţiei Festivalului Internaţional de Film de la Cannes din 2009 , "Slaughter" (2009), "Contra timp"(2008), "Restul e tăcere" (2008 ), "Greşeala din trecut" (2007), "Mafalda di Savoia" (2006), "În familie" (2002), "Efect 30" (2009), "Narcisa sălbatică" (2010). De asemenea, scurmetrajul "10", care l-a avut în distribuţie, a fost prezentat în 2010 la Festivalul de Film de la Cannes, în afara competiţiei şi a fost inclus în programul "Romanian Short Waves 2010".