O persoană a murit, iar alte trei au fost rănite într-un accident rutier produs vineri seară pe Drumul Naţional 72, în judeţul Prahova, unde două autoturisme s-au ciocnit, în urma impactului extrem de violent unul dintre vehicule rupându-se în două.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Prahova, Raluca Brezeanu, accidentul a avut loc pe DN 72, care face legătura între Ploieşti şi Târgovişte. Două autoturisme s-au ciocnit violent în zona Parcului industrial Ploieşti, la câţiva kilometri de intrarea în oraş, accidentul având loc în condiţiile în care în zonă era ceaţă, iar vizibilitatea este de aproximativ 50 de metri.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, Raluca Vasiloae, a declarat că în urma accidentului un bărbat a murit pe loc, iar alţi trei au fost răniti, doi dintre ei fiind în stare gravă. Conform reprezentanţilor Ambulanţei Prahova, doi dintre bărbaţi erau în comă având traumatisme cranio cerbrale grave. Al treilea rănit are traumatism cranio cerebral şi traumatism toracic

Conform surselor citate, a fost nevoie de intervenţia echipelor de descarcerare pentru scoaterea uneia dintre victime din autoturism, în condiţiile în care impactul a fost atât de violent încât una dintre maşini a fost ruptă în două..