Un tânăr în vârstă de 30 de ani şi-a pierdut viaţa într-un accident care a avut loc, în această seară, pe DN1, la Bărcăneşti. Traficul pe sensul de mers spre Bucureşti se desfăşoară cu dificultate, fiind dirijat de poliţişti.

Din primele cercetări cinci motociclete au fost implicate în accident. Conform IJP Prahova, un conducător auto nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers şi a acroşat un motociclist. Celelalte patru motoare care veneau din spate s-au lovit unul de celălalt.

Din nefericire, impactului i-a fost fatal primului motociclist, care a suferit un stop cardio respirator. Eforturile medicicilor de a-i salva viaţa tânărului în vârstă de 30 de ani au fost zadarnice, acesta decedând la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti.

Un alt motociclist, în vârstă de 44 de ani, a fost transportat la UPU Ploieşti, fiind diagnosticat cu traumatism toracic şi abdominal.

Poliţia a demarat o anchetă pentru a stabili câte din cele cinci motociclete au fost implicate efectiv în acest cumplit accident.