26 de poliţişti rutieri, de siguranţă publică, de investigaţii criminale, criminalişti şi luptători de la S.A.S. au acţionat sâmbătă noaptea pentru prinderea în flagrant a conducătorilor auto care participă la curse ilegale de maşini. A fost întocmit dosar penal pentru participarea în calitate de conducător de vehicul la întreceri neautorizate

În noaptea de 08/09.09.2017, în intervalul orar 22-02, poliţiştii ploieşteni au organizat o acţiune cu efective mărite pentru prinderea în flagrant a conducătorilor auto care participă la curse ilegale în zona parcului municipal Vest.

La acţiune au participat 26 de poliţişti (rutieri, de siguranţă publică, de investigaţii criminale, criminalişti şi luptători de la S.A.S.), împreună cu 20 de jandarmi.

Astfel, au fost identificate opt autoturisme, conduse de opt tineri cu vârste cuprinse între 20 şi 29 de ani, bănuiţi a fi competitori la curse.Faţă de aceştia s-a luat măsura tehnico-administrativă de reţinere a permiselor de conducere.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Biroului Rutier ploieştean, sub aspectul săvârşirii infracţiunii  de participarea în calitate de conducător de vehicul la întreceri neautorizate.La acţiune au participat şi jandarmi.