Cinci persoane au fost rănite în urma unui accident rutier produs sâmbătă în comuna Aluniş din judeţul Prahova, unde şoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului, iar maşina a intrat într-un cap de pod. Toţi cei cinci răniţi au fost transportaţi la spital.

Potrivit datelor furnizate de reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, cele cinci persoane rănite în accident au vârste cuprinse între 20 şi 72 de ani şi se aflau într-un autoturism care a părărit şoseaua şi a izbit violent un cap de pod.

În urma impactului, un bărbat în vârstă de 20 de ani a suferit un traumatism cranio-cerebral minor şi unul abdominal, un alt bărbat în vârstă de 25 de ani a suferit un traumatism abdominal, o femeie de 33 de ani are o fractură de femur, o altă femeie, în vârstă de 46 de ani, a suferit un traumatism puternic în zona toracelui, medicii suspectând că are fracturi costale, iar o bătrână de 72 de ani are un traumatism la cap, un hematom la ochi şi a suferit leziuni la un picior.