Un incendiu puternic izbucnit, joi în jurul prâzului, la o casă particulară din satul Trăisteni, comuna Valea Doftanei le-a dat mari bătăi de cap pompierilor prahoveni. Două autospeciale de la Câmpina, una de la Valea Doftanei dar şi membrii Serviciului Voluntariat din Valea Doftanei s-au luptat mai bine de şase ore  cu flăcările care au izbucnit din cauza unul scurt circuit la un cablu electric defect.

Clădirea afectată de incendiu are un magazin la parter şi o locuinţă la etaj. Suprafaţa afectată de incendiu este de aproximativ 200 metri pătraţi, arzând generalizat, focul cuprinzând inclusiv o anexă gospodărească, după cum informează Raluca Vasiloae, purtător de cuvânt al ISU Prahova.

Ulterior, incendiul s-a propagat foarte repede şi la locuinţa învecinată, lipită de clădirea în care a izbucnit incendiul, precum şi la o anexă gospodărească a celei de-a doua locuinţe, suprafaţa totală afectată de foc ajungând la aproximativ 400 mp.

Pompierii au ajuns cu dificultate la locul incendiului, din cauza drumului greu accesibil autospecialelor de intervenţie ale ISU Prahova. Încă nu se cunoaşte cauza declanşării acestui incendiu.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit, dar trei persoane au suferit atac de panică, însă au refuzat transportul la spital. 

FOTO ISU PRAHOVA