Trenurile care tranzitează Gara de Sud din Ploieşti vor înregistra întârzieri, în perioada 12 iunie – 26 iunie, în condiţiile în care în această staţie CFR se lucrează pentru realizarea unei legături între două fire de cale ferată. 

Potrivit CFR Infrastructură, toate trenurile care tranzitează Gara de Sud din Ploieşti vor înregistra întârzieri în graficul de circulaţie din cauza unor lucrări de realizare a unei joncţiuni între firul I Ramificaţia Ploieşti Triaj – Ploieşti Sud şi firul II Marfă Ploieşti Triaj – Ploieşti Sud.

”Se vor înregistra întârzieri în graficul de circulaţie al trenurilor care tranzitează această zonă, ca urmare a. închiderii şi scoaterii de sub tensiune a firului I de circulaţie, urmând ca circulaţia să se realizeze pe celălalt fir cu implicaţii datorită aşteptării pentru înscrierea în circulaţie a trenurilor” precizează CFR Infrastructură.

Compania recomandă pasagerilor ca înainte de plecva în călătorie să solicite informaţii despre orele de sosire sau de plecare a trenurilor în staţiile CF sau la numărul de telefon 021/9521.