Gest incalificabil al primarului Adrian Dobre, astăzi, la inaugurarea pasajului Mărăşeşti.

După tăierea oficială a panglicii, edilul a plecat pe jos pentru a traversa podul, alături de soţia sa şi de mai mulţi reprezentanţi ai PNL.

Un grup de suporteri , supăraţi că primarul tergiversează acordarea mărcilor clubului Petrolul 52 au pregătit un mic protest, traversând pasajul cu un banner  al Lupilor Galbeni şi strângând lozincile bine cunoscute ale fanilor grupării ploieştene. (Marca e la voi, Petrolul suntem noi ; Vrem scutul inapoi, etc)

Suporterii s-au oprit în vârful podului aşteptând întoarcerea lui Adrian Dobre , sperând că gestul lor îl va impresiona.

Nu au avut mari şanse, pentru că liberalul Dobre a dat dovada unui gest  „bărbătesc” şi a preferat să se ascundă pe bacheta din spate a unui autoturism alb cu număr de înmatriculare de Bucureşti.

Este încă o încă dovadă a laşităţii primarului ales al Ploieştiului care fuge de răspundere şi preferă să se ascundă în spatele altora.

Domnule Dobre, sunteţi primarul tuturor ploieştenilor inclusiv ai suporterilor care au venit astăzi la inaugurarea pasajului Mărăşeşti. Chiar credeţi că veţi putea fugi încă trei ani de rezolvarea problemelor oraşului acesta sau v-aţi propus să rămâneţi în istoria Ploieştiului ca cel mai prost primar din istoria municipiului?