Consilierii locali ai PSD Ploieşti au anunţat într-un comunicat de presă că vor revoca Hotărârea de Consiliu prin care erau majorate tarifele de parcare în municipiu.

Publicăm integral comunicatul PSD Ploieşti:

Grupul consilierilor PSD din  Consiliul Local Ploieşti anunţă că va fi revocată Hotărârea de Consiliu nr 30 din 27 februarie 2019, prin care tarifele pentru parcările administrate de către Societatea de Gospodărire Urbană au fost majorate.

Ne cerem scuze ploieştenilor pentru această neînţelegere la care s-a ajuns în urma lipsei de comunicare dintre Consiliul de Administraţie al SGU Ploieşti şi consilierii locali social democraţi.

S-a ajuns astfel la o decizie care a dat naştere multor tensiuni, dar şi unor presiuni venite chiar dinspre SGU Ploieşti.

Grupul consilierilor locali PSD regretă situaţia şi va încerca, pe viitor, să evite luarea unor astfel de decizii.

Suntem aleşii ploieştenilor şi suntem în slujba tuturor cetăţenilor acestui oraş, dorindu-ne o administrare eficientă a acestui municipiu.

Grupul consilierilor PSD din Consiliul Local Ploieşti îşi doreşte modernizarea serviciilor publice din municipiu, dar şi transformarea oraşului într-unul cu adevărat european.