Incredibil, dar adevărat! La aproape un an de la instalarea în fotoliul de primar al Ploieştiului, Adrian Dobre reuşeşte să semneze primele documente oficiale. Nu vă speriaţi...nu este vorba despre demararea vreunei investiţii sau despre plata vreunei facturi. Nu...edilul liberal a semnat mai multe adrese către viceprimarii Cristian Ganea şi George Pană. Astfel, Ganea a primit două dispoziţii, iar Pană patru.

În cele şase hârtii semnate, edilul Dobre le impune viceprimarilor să găsească urgent soluţii pentru câteva dintre problemele grave ale Ploieştiului.

Conform documentelor, viceprimarii trebuie să găsească soluţii pentru situaţia dezastruoasă a Clubului Sportiv Municipal Ploieşti. Cei doi viceprimari au obligaţia să analizeze modul în care s-a ajuns în actuala situaţie şi să sesizeze comisia de disciplină dacă vor constata că blocajul a pornit în urma unui abuz sau a unei greşeli comise de unul sau mai mulţi funcţionari din Primăria Ploieşti.

Tot despre "execuţia" funcţionarilor vinovaţi se vorbeşte şi în altă dispoziţie a edilului adresată viceprimarilor. De această dată sunt căutaţi vinovaţii pentru neregulile constatate la execuţia modernizării liniilor de tramvai.

Cu alte cuvinte, primarul Adrian Dobre încearcă să se spele pe mâni şi pasează rezolvarea problemelor grave ale Ploieştiului şi pasează găsirea soluţiilor în ograda viceprimarilor.

Totuşi vestea bună este că edilul Ploieştiului a reuşit să îşi pună semnătura pe un ocument oficial. Poate va reuşi acum (doar a văzut că nu doare dacă semnezi un act oficial) să îşi depună specimenul de semnătură şi în Trezorerie, pentru a putea viza plăţile importante făcute din bugetul oraşului!