Cristian Anastasescu, cumnatul lui Sebastian Ghiţă, şi Bogdan Padiu, directorul Grupului Teamnet, sunt audiaţi de procurorii DNA Ploieşti într-un nou dosar care îl vizează pe fostul parlamentar, el fiind suspectat că ar fi cerut firmelor pe care le deţinuse anterior suma de peste 50 de milioane de euro, pe care ulterior să o remită unor miniştri pentru ca în schimbul banilor firmele respective să continue să câştige contracte, susţin surse judiciare.

Potrivit surselor citate, Sebastian Ghiţă, deputat la acea vreme, ar fi cerut peste 50 milioane de euro de la firme IT pentru sine şi alţii, printre care persoane cu funcţii de conducere în cadrul unor ministere, pentru atribuirea de contracte cu statul.


În acelaşi dosar este audiat la sediul DNA Ploieşti Cristian Anastasescu, cumnatul lui Sebastian Ghiţă. Acesta a ajuns la sediul parchetului cu câteva minute înainte de ora 12.00, fiind adus de poliţişti pe baza unui mandat. Anastasescu are calitatea de suspect, au declarat surse judiciare pentru MEDIAFAX.

La sediul DNA Ploieşti a fost adus cu mandat şi Bogdan Padiu, director Teamnet Group, care, potrivit surselor judiciare citate, este audiat în acelaşi dosar nou.