Vasile Pascale, criminalul care a îngrozit vara trecută Ploieştiul, a fost condamnat la 16 ani şi opt luni de închisoare. Pascale este ucigaşul Tatianei Tudor, femeia care a fost găsită moartă pe un câmp de la marginea străzii Poligonului din Ploieşti. Imediat după comiterea faptei, Pascale a plecat în vacanţă la Mamaia, cu o femeie cunoscută pe reţeaua de socializare Facebook.

Ucigaşul a fost prins la aproape o săptămână de la comiterea crimei, iar în bagajul său a fost găsit portofelul cu cradurile victimei, pe care a încercat să le folosească pentru a face rost de bani.

Pentru acuzaţia de omor, Vasile Pascale a fost condamnat la 16 ani de închisoare, iar pentru cea de furt a primit o pedeapsă de doi ani. Ucigaşul va executa pedeapsa cea mai mare la care se adaugă un spor de o treime din cea pentru furt. Sentinţa finală este de 16 ani şi opt luni de închisoare.

Criminalul trebuie să plătească daune morale pentru fapta sa  în valoare de câte 100.000 lei pentru fiecare parte civilă din dosar şi 16.073 lei daune materiale reprezentând cheltuieli cu înmormântarea victimei

Hotărârea Tribunalului Prahova este executorie, dar poate fi atacată prin apel în termen de 10 zile de la comunicare