Viceprimarul Cristian Ganea acuză, într-o postare pe pagina personală pe Facebook, modul în care se desfăşoară activitatea în Primăria Ploieşti

"Ieri, 7 februarie 2017, am fost martorul uneia dintre cele mai grotesti scene, ca s-o numesc asa, de cand lucrez in administratia locala.
In timpul unei discutii pe tema bugetelor la care participam alaturi de celalalt viceprimar, George Pana,  domnul Adrian Dobre si city managerul Teodora Marin, discutia a ajuns pana in punctual in care, din bun simt fata de participanti, m-am ridicat si am plecat. Concret, in cel mai marsav mod cu putinta, doamna Teodora Marin s-a victimizat precizand ca este supusa la tot felul de presiuni venite din partea mea si a mentionat apasat in timpul discutiei ca si eu pun presiune pe dansa cu un scop ascuns, de a o forta sa accepte la plata facturile unei societati comerciale. Va marturisesc sincer ca atat eu cat si celalalt viceprimar ne-am blocat. Domnul Dobre nu a avut nici cea mai mica initiativa in a o pondera pe doamna city manager, nu mai spun sa o opreasca, actionand exact ca un complice.

Nu este pentru prima data cand aud in Primarie ca domana city manager are un comportament deviant. Am primit mai multe reclamatii verbale, dar si demisii ale unor colegi din primarie, care pur si simplu nu mai suporta injosirile, jignirile si atitudinea de “stapan pe plantatie”, incalificabila in primul rand pentru o doamna, si mai apoi ca un functionar public aflat la conducerea orasului Ploiesti.

Am crezut pana ieri ca aceste derapaje sunt izolate, niste greseli bazate pe stresul specific serviciului.
Pe 6 februarie, doamna Teodora Marin a avut o alta iesire necontrolata la adresa domnei Alina Farcas: “Nu vorbesc cu tine fara sa iti pun fiola”. Aceste vorbe aruncate cu asa rautate unei colege, doar pentru ca nu da dovada de obedienta, m-au lasat mut. Nu poti sa tratezi oamenii din primarie ca pe niste carpe, doar pentru ca ai putere si ocupi o functie de conducere.

M-a surprins neplacut si lipsa de reactie a domnului Dobre. Poate si dansul se teme de Teodora Marin si se comporta ca un subaltern obedient, chiar daca city managerul este in subordinea dumnealui.

Ii solicit domnului Dobre macar acum sa ia masurile necesare. Ii solicit de asemenea sa sesizeze Comisia de Disciplina pentru jignirile aduse de doamna Teodora Marin doamnei Alina Farcas in ziua de 6 februarie. Va solicit acest lucru si in numele angajatilor din Primarie care au venit la mine si la domnul viceprimar Pană cu demisiile, din cauza comportamentului doamnei Teodora Marin.

Ii solicit doamnei Teodora Marin sa isi ceara scuze public de la angajatii primariei pe care i-a jignit in mod repetat, si sa isi prezinte demisia din functia pe care o detine.
Oamenii din administratia locala nu sunt sclavi si, cu siguranta, cei cu functii de conducere nu sunt stapani. In cazul in care dumneavoastra, domnule Dobre, va doriti acesta situatie tensionata, ignorati declaratia mea de presa si fiti complicele comportamentelor lipsite de bun simt."
, a scris viceprimarul social democrat pe Facebook