Conform unor surse judiciare, patronii firmei de mezeluri „Ana şi Cornel” din Mizil au fost conduşi la sediul DNA pentru audieri, în cadrul operaţiunii ample desfăşurate de procurori la nivel naţional, acţiune în cadrul căreia au fost făcute 160 de percheziţii în Bucureşti, Prahova, Călăraşi, Giurgiu şi Arad.

„Ana şi Cornel” este cea mai importantă societate a grupului de firme deţinut de familia Paraschiv. Iustin Paraschiv a intrat în atenţia opiniei publice prin relaţia amoroasă pe care a avut-o cu Andreea Antonescu, una dintre componentele trupei Andre.

Conform surselor judiciare în dosarul instrumentat de DNA sunt probate infracţiuni de corupţie, evaziune fiscală şi spălare de bani în domeniul industriei alimentare, care implică un număr mare de persoane constituite într-un grup infracţional organizat.

În caz este implicat şi liderul PSD Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău. În cauză este vizată activitatea a peste 100 de firme româneşti şi străine.

Procurorii DNA mai spun că prejudiciul estimat în acest caz este de aproximativ 50 de milioane de euro. Am încercat să luăm legătura cu membri familiei Paraschiv pentru a verifica informaţia, însă au telefoanele închise. Vom reveni cu amănunte.