Mai multe lucrări au loc, joi, pe DN1, în zona localităţilor Posada, Cornu, Băneşti, Bărcăneşti, precum şi pe Autostrada Bucureşti-Piteşti, pe ambele sensuri, anunţă Centrul Infotrafic din cadrul IGPR, care avertizează că traficul rutier ar putea fi îngreunat în anumite zone.

Pe parcursul zilei de joi, în judeţul Prahova, pe DN1 Comarnic - Sinaia, în zona Posada, se vor executa lucrări de înlocuire şi reparare a parapetului marginal. Circulaţia se va desfăşura în ambele sensuri, însă este posibil ca în anumite momente autovehiculele să fie redirecţionate de pe o bandă pe alta, precizează Infotrafic.

De asemenea, până jurul orei 14.00, în judeţul Prahova, pe DN1 Bucureşti - Ploieşti, în localitatea Bărcăneşti, vor fi efectuate lucrări de frezare şi asfaltare în intersecţia cu sens giratoriu. Este posibil ca circulaţia să se îngreuneze, dacă valorile de trafic vor fi mari, avertizează poliţiştii.

Tot pe DN1, în zona Cornu, începând de la kilometrul 94+500 de metri către Nistoreşti, vor fi efectuate, joi, lucrări de frezare şi asfaltare pe prima bandă, astfel încât autovehiculele vor fi redirecţionate pe cea de-a doua bandă. Infotrafic precizează că este posibil ca circulaţia să se îngreuneze în zona kilometrului 95, unde drumul se îngustează la o bandă, pe care se va lucra, iar autovehiculele vor fi deviate pe banda a doua a sensului opus.

Totodată, în zona Băicoi - Băneşti, între kilometrii 83 şi 86 ai DN1, se execută, joi, lucrări de montare a unor separatoare de sensuri din beton. Întrucât circulaţia va fi oprită pe benzile de lângă axa drumului, poliţiştii le recomandă şoferilor să se încadreze din timp pe benzile marginale.

Pe parcursul zilei de joi, se vor efectua lucrări şi pe autostrada A1 Bucureşti - Piteşti. Pe sensul de mers către Piteşti, la kilometrul 36, va fi înlocuită glisiera marginală, fără afectarea benzilor de circulaţie.

Pe sensul de mers către Bucureşti, la kilometrul 40, va fi înlocuită glisiera mediană, cu redirecţionarea autovehiculelor pe prima bandă, la kilometrul 104 sunt efectuate lucrări de întreţinere în zona mediană, tot cu redirecţionarea maşinilor pe prima bandă, iar la kilometrul 115, au loc lucrări de frezare şi asfaltare pe benzile unu şi de urgenţă, cu redirecţionarea autovehiculelor pe banda a doua.