La aproape o săptămâna de la crima care a îngrozit Ploieştiul, procurorii au reuşit să îl identifice pe asasinul Tatianei Tudor. Procurorii l-au reţinut pe Vasile Pascale, în vârstă de 43 de ani, din Vălenii de Munte, scrie observatorulph.ro

Criminalul şi victima s-au cunoscut pe reţeaua de socializare Facebook, aşa cum Jurnalul Prahovean a scris imediat după crimă,

Se pare că cei doi s-au întâlnit pe strada Poligonului, iar suspectul ar fi ucis-o cu o sticlă pentru că Tatiana a refuzat propunerea de a întreţine relaţii intime cu bărbatul.

Rămâne totuşi o singură întrebare, cum a fost ucisă Tatiana pe strada Poligonului, iar zonă nu existău pete mari de sânge. Şi...de ce legiştii susţin că femeia a fost omorâtă la miezul nopţii, iar ea plecase de acasă încă de dimineaţă?

Pascale se pare că este absolvent al  Colegiului Naţional Nicolae Iorga din Vălenii de Munte, iar din 2008 a plecat la muncă în străinătate. Este divorţat şi a trăieşte în Cehia, la Praga

Poliţiştii l-au prins pe bărbat pe litoral şi l-au dus la audieri, însă acesta nu şi-a recunoscut fapta.

Bărbatul va fi prezentat, miercuri, Tribunalului Prahova cu propunere de arestare preventivă. 

Cadavrul femeii a fost găsit, în 4 august, pe Strada Poligonului din Ploieşti, de către un om al străzii, care a alertat autorităţile. În urma cercetărilor la faţa locului, anchetatorii au luat în calcul şi ipoteza ca femeia să nu fi fost ucisă în acel loc, ci în altă parte, trupul fiind aruncat apoi în tufişurile de pe marginea drumului.

În urma analizării tuturor probelor, anchetatorii au stabilit că femeia a fost ucisă în locul în care a fost găsită, iar rănile de la gât i-au fost provocate cu o sticlă. 

Femeia găsită moartă - Tatiana Tudor - avea 42 de ani, era căsătorită şi avea un fiu de 19 ani. Ea locuia în zona de Vest a Ploieştiului.