Sâmbătă, 28 mai 2016, se va deschide circulaţia pe pasajul suprateran DJ102 peste DN1B. Pentru acest lucru este necesară oprirea şi dezafectarea semafoarelor existente în intersecţie, precum şi deschiderea circulaţiei autovehiculelor pe pasaj (sens giratoriu şi bretelele de acces).

          Programul desfăşurării evenimentelor, în cursul zilei de 28 mai 2016 va fi următorul:

  • 10.30 întreruperea alimentării cu energie electrică a semafoarelor de la postul de alimentare, urmând ca acestea să funcţioneze pe acumulatori pentru un interval de aproximativ 2 – 3 ore. Această operaţiune se va face în prezenţa reprezentanţilor Poliţiei Rutiere Prahova.
  • În intervalul 10.45 - 12.00 se vor demonta reţeaua provizorie de curent electric şi stâlpii de susţinere ai acesteia.
  • În paralel se desfăşoară festivităţile de inaugurare a pasajului rutier suprateran cu participarea oficialităţilor, reprezentanţilor administraţiilor locale, judeţene şi naţionale.
  • La ora 12.00 se va deschide circulaţia pe toate direcţiile pasajului suprateran (pe DJ102 şi rampele de urcare – coborâre aferente DN1B), urmând ca în decurs de aproximativ 30 de minute semafoarele să fie scoase din funcţiune.
  • După darea în circulaţie a pasajului, în intervalul 12.00- 14.00 se va bloca accesul temporar pe bretelele de la sol pe direcţia Ploieşti – Blejoi şi Păuleşti – Carrefour în vederea montării parapeţilor tip New Jersey.
  • Începând cu ora 14.00 circulaţia se va desfăşura în condiţii normale de trafic.