Cristian Ganea, primarul interimar al Ploieştiului, a demonstrat, încă odată, că jobul de edil al oraşului nu se termină la ora 16.00, ci este unul permanent.

Astfel, în timp ce funcţionarii publici sau oamenii politici comozi erau deja acasă în mijlocul familiei, social democratul a participat la o întâlnire cu ploieştenii din cartierul Malu Roşu. Cristian Ganea a fost imediat înconjurat de ploieştenii din zonă care au profitat de ocazie şi i-au prezentat edilului problemele lor de zi cu zi. Primarul interimar a fost însoţit la discuţia cu cetăţenii de mai mulţi consilieri locali, dar şi de Donald Constantin, directorul SGU Ploieşti.

"În ultima perioadă am avut mai multe întâlniri cu ploieştenii şi, din păcate, aproape toţi se plâng că şefii din administraţia locală nu au timp să asculte vocea străzii. Ploieştenii doresc un primar gospodar, unul căruia să nu îi fie ruşine să meargă zilnic prin oraş. Şi nu la volanul maşinii, cum fac, în general, oamenii politici, ci pe jos, pentru a asculta problemele oamenilor. Mulţi au promis transparenţă şi uşi deschise cetăţenilor, dar se pare că Palatul Administrativ, crează dependenţă, dependenţă de ceaşca de cafea de pe birou. Cum se văd aleşi, puţini mai coboară în stradă.

Tocmai pentru că ştiu ce greşeli poate face un om politic, am decis ca planurile mele pentru Ploieşti să fie aceleaşi cu dorinţele oamenilor.  Singur sau înconjurat de o mână de specialişti,  nu poţi lua decizii 100% corecte. Trebuie să afli şi ce au oamenii de spus, pentru că ei te plătesc, ei plătesc salariile consilierilor locali şi au dovedit că ştiu să-şi ceară drepturile.

Eu nu vreau să îi dezamăgesc pe aceşti oameni. Sunt ploieştean şi nu doar că mă lovesc de aceleaşi probleme de care se loveşte orice cetăţean, dar şi eu îmi doresc să-mi trăiesc viaţa într-un oraş de care să fiu mândru. Servicii medicale, curăţenie, protecţia cetăţeanului şi un aer respirabil sunt principalele nevoi ale ploieştenilor", a declarat Cristian Ganea, primarul interimar al Ploieştiului.