Ploieştiul ar putea intra sub avertizare COD ROŞU de ninsori şi viscol. Informaţia a fost furnizată în cadrul Comandamentului de Urgenţă desfăşurat la Primăria Ploieşti în această dimineaţă. Codul portocaliu a fost prelungit până pe 18.01.2016, la ora 6:00  Autorităţile locale au decis să se intervină cu buldoexcavatoare pentru a ridica şi transporta la staţia de epurare o cantitate cât mai mare de zăpadă, astfel încât oraşul să nu fie blocat şi să se poată circula în condiţii decente.

Pentru deszăpezirea trotuarelor vor fi folosite frezele manuale. Primarul interimar Cristian Ganea va rămâne în continuare la serviciu pentru a supraveghea activitatea echipelor de deszăăpezire şi a decis să fie mărită cantitatea de substanţe antiderapante

La ora 14.00 va veni avizul Prefecturii şi al Ministerului Educaţiei în legătură cu închiderea unităţilor de învăţământ din Ploieşti. Având în vedere că deja şcolile din Bucureşti au fost închise, se aşteaptă ca aceeaşi decizie să fie luată şi pentru Ploieşti.

Vom reveni cu amănunte.