In cursul zilei de ieri a avut loc la sediul Primăriei Ploieşti o intâlnire intre factori de decizie din cadrul municipalităţii ploieştene şi reprezentanţii firmei Tancrad, liderul asocierii care efectuează lucrările de reabilitare a tronsonului liniei de tramvai 102.

Cum lucrările au fost stopate o bună bucată de vreme, părţile au agreat ca până la venirea timpului nefavorabil, lucrările trebuie desfăşurate într-un ritm susţinut, în vederea finalizării lor în termen. Totodată, lucrările trebuie desfăşurate intr-o modalitate care să asigure fluiditatea traficului pe acea zonă şi siguranţa participanţilor la traficul auto.

Părţile au concluzionat că în anumite condiţii se va lucra într-un program de 18 ore zilnic, in aşa fel incât să se respecte timpii tehnologici şi termenele de execuţie a lucrărilor.

In acest sens, municipalitatea ploieşteană a emis o informare : „Incepând de joi, 29 octombrie, vor fi demarate lucrările de modernizare a liniilor de tramvai, pe traseul 102, etapa a II-a, respectiv pe tronsonul cuprins între intersecţia Şoseaua Vestului cu strada Malu Roşu, până la capătul traseului 44.

Municipalitatea ploieşteană recomandă, pe cât posibil, utilizarea rutelor ocolitoare.