Peste 70 de poliţişti din Prahova efectuează 9 percheziţii la locuinţele unor persoane bănuite de comiterea mai multor infracţiuni cu violenţă./  10 persoane urmează a fi conduse pentru audieri, anunţă IPJ Prahova într-un comunicat de presă

La data de 14 octombrie a.c., 74 de poliţişti ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova efectuează 9 percheziţii domiciliare, în mai multe localităţi din judeţ, la locuinţele a 10 persoane bănuite de comiterea unor infracţiuni de tâlhărie şi furt.

Cei în cauză sunt bănuiţi că, în perioada mai – octombrie a.c., ar fi sustras, din societăţi comerciale şi din locuinţele unor persoane fizice, bunuri în valoare totală de peste 40.000 de lei.

Din cercetări a reieşit că, la momentul comiterii faptelor, bănuiţii ar fi acţionat având chipurile acoperite cu măşti sau cagule, pentru a nu fi recunoscuţi, iar în unele cazuri ar fi comis acte de violenţă asupra paznicilor sau persoanelor care se aflau în imobilele vizate.

Poliţiştii pun în aplicare 10 mandate de aducere. Persoanele în cauză vor fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova – Serviciul de Investigaţii Criminale, pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale care se impun.

La activităţi participă şi jandarmi.