Liberalul Gheorghe Sârbu poate fi desemnat, fără nicio problemă, cel mai neinspirat consilier local ploieştean din istorie. Certat cu limba română, Sârbu nu bifează nicio şedinţă în care să nu facă vreo gafă.

Şedinţa de luni a fost marcată de o replică, noi i-am spune nesimţită, a consilierului liberal. Supărat că nu există locuinţe libere în patrimoniul municipalităţii Sârbu a spus: "Avem pe Republicii un apartament din care ne aparţin trei sferturi, iar pe Democraţiei ţinem o baba într-un apartament de patru camere". Remarca lui Sârbu a stârnit dezaprobarea social democratului George Botez, preşedintele de şedinţă, iar Sârbu s-a scuzat şi a afirmat că de fapt a  spus "o persoană în etate".

Suntem curioşi ce părere au alegătorii despre comportamentul lui Gheorghe Sârbu, mai ales că sigur printre cei care i-au acordat votul sunt şi "babe".

Totuşi nu înţelegem de ce liderii PNL Prahova acceptă limbajul de mahala al alesului local şi nu îi interzic să ia cuvântul în CL. Nu de alta, dar un proverb românesc spune că "Tacerea e de aur" , iar în cazul lui Sârbu chiar ar fi neesară!