"Începând cu data de 02 decembrie 2014, ora 06.00, a apărut fenomenul de chiciură depusă pe conductoarele liniilor electrice aeriene. Fenomenul s-a amplificat în cursul zilei şi al nopţii de 2-3 decembrie 2014, acesta manifestându-se şi la nivelul vegetaţiei forestiere, producându-se căderi de crengi şi arbori, care în cădere au afectat liniile electrice. Din acest motiv numărul de abonaţi afectaţi a înregistrat valori dinamice de la o oră la alta în funcţie de manifestările meteo şi de intervenţia echipelor specializate F.D.E.E..", anunţă un comunicat de presă al Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova.

În această dimineaţă,  4058 de abonaţi din Comarnic, cartier Voila –Câmpina, Brebu, Şotriile, Secăria, Valea Doftanei şi Plopu sunt nealimentaţi. La cele zece echipe care au operat în cursul nopţii li s-au adăugat încă şase echipe.

"Pe magistrala C.F. Braşov-Bucureşti, între localităţile Sinaia şi Comarnic, trenul Inter-Regio 1164 a rămas staţionat ca urmare a întreruperii alimentării cu energie electrică (copac căzut peste catenară). Echipe specializate din cadrul Regionalei C.F. Bucureşti intervin pentru remedierea situaţiei, precum şi pentru remorcarea garniturii cu o locomotivă Diesel, în scopul continuării deplasării către Bucureşti.", mai anunţă comunicatul Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă

La ora 8.00 se circula în condiţii de iarnă pe toate drumurile publice naţionale şi judeţene din Prahova