Lucrările la sensiul giratoriu suspendat care va fi realizat la intersecţia DN1 B cu DJ 102 sunt în grafic, potrivit autorităţilor judeţene. În prezent se discută despre devierea traficului rutier din zonă pentru continuarea lucrărilor, precum şi despre conservarea şantierului pe perioada iernii. Şefii de şantier consideră că traficul rutier trebuie deviat, cel mai probabil după 15 noiembrie, pentru a putea fi executate primele elemente ale giraţiei suspendate

Sensul giratoriu suspendat este construit pe raza localităţii Blejoi, în continuarea DJ 102 (Ploieşti –Păuleşti - Slănic Prahova) peste DN1B (Ploieşti - Urlaţi – Buzău), fiind un proiect unic în România. Giratoriul va avea o rază exterioară de 51 de metri şi o lăţime de 11 metri.

Proiectul va fi finanţat din fonduri europene şi va costa 79 de milioane de lei, contribuţia Consiliului Judeţean la acest proiect fiind de doar trei milioane de lei.

La finalizare, giratoriul va înlocui intersecţia semaforizată existentă în prezent, deviind şi separând fluxurile de trafic.