TITLURILE ZILEI:
• Aproape 450 de şoferi au rămas fără permise de conducere şi peste 5.500 au fost amendaţi cu o zi înaintea minivacanţei de 1 Mai    • Trafic aglomerat pe DN 1, la Comarnic, Sinaia, Buşteni şi la ieşirea de pe autostrada A1 în DN7 Piteşti-Râmnicu Vâlcea    • Simona Halep s-a calificat în semifinalele Porsche Tennis Grand Prix    • Risc maxim de avalanşă în Munţii Făgăraş, Bucegi şi Piatra Craiului    • Fotbalul se schimbă. Arbitraj video la Cupa Mondială din Rusia, în 2018    • Alimente care nu sunt chiar atât de sănătoase    • Ce trebuie să faceţi când vă vindeţi maşina    • Pompierii prahoveni au grijă de minivacanţa de 1 Mai    • Contractul pentru construirea podului peste Dunăre, postat în SEAP    • Deplasare a Petrolului 52 la echipa care a pus cele mai mari probleme în tur pe “Ilie Oană”, CS Cornu    • Maxima zilei - 29 aprilie 2017    • Bancul zilei din data de 29 aprilie 2017    • Aproape 450 de şoferi au rămas fără permise de conducere şi peste 5.500 au fost amendaţi cu o zi înaintea minivacanţei de 1 Mai    • Trafic aglomerat pe DN 1, la Comarnic, Sinaia, Buşteni şi la ieşirea de pe autostrada A1 în DN7 Piteşti-Râmnicu Vâlcea    • Simona Halep s-a calificat în semifinalele Porsche Tennis Grand Prix    • Risc maxim de avalanşă în Munţii Făgăraş, Bucegi şi Piatra Craiului    • Fotbalul se schimbă. Arbitraj video la Cupa Mondială din Rusia, în 2018    • Alimente care nu sunt chiar atât de sănătoase    • Ce trebuie să faceţi când vă vindeţi maşina    • Pompierii prahoveni au grijă de minivacanţa de 1 Mai    • Contractul pentru construirea podului peste Dunăre, postat în SEAP    • Deplasare a Petrolului 52 la echipa care a pus cele mai mari probleme în tur pe “Ilie Oană”, CS Cornu    • Maxima zilei - 29 aprilie 2017    • Bancul zilei din data de 29 aprilie 2017    
Jurnalul Prahovean foloseşte cookies-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Aflaţi mai multe.
Sâmbătă - 29 aprilie 2017 8:42:15

Jurnalul Prahovean
ISSN 2344 – 1488; ISSN–L 2344 – 1488


De ce merită Petrolul 52 marca, nicidecum altcineva


13 aprilie 2017

citeşte totul despre:
petrolul,
vivi rachita,
marci,
pasi,
primar,
adrian dobre,
corbeanca,
proiectrating  rating  rating  rating  rating     (623 vizualizări)

Citeam în urmă cu două zile că, întrebat în conferinţa de presă săptămânală despre evaluarea mărcilor Petrolul şi a paşilor ce vor urma finalizării acesteia, primarul Ploieştiului, Adrian Dobre, a adus vorba nu numai despre valoarea fiecăreia, ci şi despre potenţiali investitori. Astfel, potrivit informaţiilor domniei sale, în afara unei companii internaţionale cu afaceri în capitala României, dar şi în urbea pe care o păstoreşte,una  care şi-a manifestat intenţia de a o finanţa pe ACS Petrolul ’52, a pomenit şi despre un investitor cu domiciliul la Corbeanca. Era vorba, desigur, despre omul de afaceri român, care şi-ar fi făcut averea în Franţa, cel despre care amintea, cu puţină vreme în urmă, consultantul pe teme de sport şcolar al său, Vivi Răchită. Iar asta în urma contactării lui în vederea garantării personale a unui proiect de mare performanţă.

Situaţie în care edilul-şef a afirmat că-l va îndruma pe afaceristul din judeţul Ilfov către conducerea Petrolului ’52! Aici, trebuie făcută o paranteză. Conform unui interviu acordat unui site local de către CEO al uneia dintre societăţile comerciale ce face parte din compania străină cu afaceri la noi, tranzacţia ar urma să se facă fără a se condiţiona primirea mărcii de către clubul ploieştean lider în campionatul Ligii A Prahova. Pe de altă parte, persoana despre care a declarat Răchită cum că ar vrea să se implice financiar ar fi vrut să discute – atneţie! - şi despre modalitatea în care va fi acordată marca. Însă, nu a precizat deloc - nota bene! - că ţinta ar fi totuşi ACS Petrolul ’52. Implicit, s-a creat confuzie în sânul suporterilor, cei care se tem că apariţia acestui investitor ar fi, de fapt, o... perdea de fum pentru a se tergiversa preluarea clubului condus de Mircea Dridea şi Cristi Vlad de către compania străină.

Stând strâmb şi judecând drept, singura echipă care ar merita marca, în acest moment, este Petrolul ’52. E o formaţie care există, s-a înfiinţat în luna august a anului trecut, a fost înscrisă în campionatul Ligii A Prahova, a terminat turul pe primul loc, prezintă periodic, transparent, situaţia veniturilor şi cheltuielilor. În plus, dă semne clare, deja, că va domina competiţia până la finalul acesteia, anunţându-se şi drept favorită a adjudecării barajului de promovare în al treilea eşalon naţional. Are antrenor principal cu licenţă Pro, lotul este competitiv, îmbinând experienţa cu tinereţea destulor foşti juniori ai SC FC Petrolul. Are deci toate argumentele pentru a primi marca. Ce-ar putea oferi în contrapartidă investitorul din Corbeanca, unul care îşi doreşte, potrivit lui Vivi Răchită, să-i dea pe mână fostului manager general al falimentatei societăţi comerciale mai sus-precizate proiectul pe care sa-l conducă exclusiv? Răchită nu are nicio echipă în acest  moment!

Cum ar fi, ca la vară, când Petrolul ’52 va promova, există anticipări în acest sens, mărcile să fie date unei alte echipe, care se va naşte atunci?!? Ce semnal s-ar da suporterilor, care şi-au anunţat deja alegerea în privinţa urmaşei Petrolului? Că marca s-ar da oricui? Sau se va da celui care o merită, dovedind asta şi practic, nu numai teoretic?

Vorbind despre intenţia de a merge la FRF, pentru a cere relaţii în privinţa acestui aspect, primarul parcă oferă  un deja-vu! Scenariul pare identic cu acela din cazul CSM-ului, care şi-a desfiinţat echipele de seniori, iar în prezent, copiii şi juniorii se antrenează prin faţa… Palatului Administrativ, din lipsă de bani necesari închirierii bazelor sportive! Asta deşi, pentru rezolvarea situaţiei (?!?), s-au făcut drumuri peste drumuri la ministere , federaţii, primării şi cluburi similar din ţară, dar rezultatul a fost cel care se vede pe… stradă! Ajungându-se la o amânare a alegerii viitorului investitor al Petrolului ’52, luându-se iar calea federaţiilor, rezultatul va fi acelaşi. În parallel însă, s-ar impune o întrebare: cum de a apărut acest investitor din Corbeanca tocmai când negocierile dintre club şi compania străină intraseră, deja, în linie dreaptă? Sau de ce ce nu s-a aşteptat a se afla care va fi forma de colaborare reală? Poate că nu va mai fi nevoie de investitorul din Corbeanca, de ce nu?

Foto: www.republikanews.ro


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:

Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Grupul de firme Baupartner propune metode constructive inovatoare, pentru a răspunde în mod unic şi specific nevoilor fiecărui beneficiar în parte

bancul_zilei

Maria era mioapa, dar prea vanitoasa ca sa poarte ochelari si in plus foarte hotarata sa se marite.
In cele din urma si-a gasit un sot si a plecat in luna de miere.
Cand Maria s-a intors mama sa a tipat ingrozita cand a vazut-o, s-a repezit spre telefon si a sunat un oftalmolog:
– Doctore, spuse ea gafaind, trebuie sa vii aici neaparat…este o urgenta! Fiica mea, care totdeauna a avut probleme cu ochii dar a refuzat sa poarte ochelari tocmai s-a intors din luna de miere…
– Doamna, o intrerupse doctorul, stapaniti-va va rog…spuneti-i fiicei dv sa ma caute la cabinet. Oricat de rau ar vedea asta nu poate fi considerata cu adevarat o urgenta…
– O, nu, spuse mama…nu intelegeti! Tipul cu care s-a intors fiica mea din luna de miere nu e acelasi cu care a plecat!!!
Viaţa poate fi trăită oriunde. Decorul nu are nicio importanţă, esenţială este intensitatea. — Cezar Petrescu

Curs valutar
28 aprilie 2017


EUR
EURO = 4.5333 RON

Moneda euro a crescut


USD
USD = 4.1453 RON

Dolarul american a scăzutGBP
GBP = 5.3604 RON

Lira sterlina a scazut


Top articole

JurnalulPH Advertising va ofera servicii de publicitate si reclama online