DNA a dispus blocarea conturilor unde se află depozitate 7 milioane de lei, echivalentul celor circa 1,55 milioane de euro provenind din prima tranşă a drepturilor TV. Clubul a făcut recurs, însă Curtea de Apel l-a respins.
„În pofida rezultatelor bune obţinute pe teren, în competiţia sportivă, clubul ASA Târgu Mureş se vede pus în situaţia dificilă de a informa opinia publică despre faptul că recursul înaintat de asociaţie pentru deblocarea conturilor a fost respins. Conducerea clubului ASA Târgu Mureş nu comentează în niciun fel decizia instanţei, dar îi asigură deopotrivă pe suporteri şi sportivi că va face toate demersurile pentru achitarea salariilor şi menţinerea echipei în Liga 1.
După prima Supercupă din istoria fotbalului târgumureşean şi după 40 de ani de speranţe, ASA Târgu Mureş este aproape de grupele cupelor europene. ASA Târgu Mureş continuă lupta, ASA Târgu Mureş nu se desfiinţează.
Invităm suporterii şi pe toţi cei care cred în echipa noastră, acum mai mult ca niciodată, să fie alături de acest simbol al oraşului - ASA Târgu Mureş. Cu ajutorul lui Dumnezeu vom trece cu toţii, împreună, şi peste această încercare grea. Hai ASA! Hai Târgu Mureş!", se arată într-un comunicat al clubului postat de Prosport

Petrolul ar dori să mai legitimize încă trei jucători de la ASA, dacă aceştia vor hotărî să plece de la Tîrgu Mureş: N’Doye, Bejan şi Voiculeţ.