Golgheterul Petrolului din acest sezon, Toto Tamuz, a vorbit deschis, într-un interviu acordat pentru Digisport, despre schimbarea lui Răzvan Lucescu de la Petrolul , dar şi despre posibilitatea pe care a avut-o să ajungă la Steaua.

“”Am vorbit cu cei de la Steaua înainte să plec din Israel, a fost o ofertă foarte interesantă, dar la acel moment am vrut să aleg altceva. Steaua este o echipă foarte bună, dar trebuie să recunosc că atunci nu ştiam că este o echipă atât de mare. Însă, totul e posibil la fotbal. Poate o să mă duc la Steaua, poate o să rămân la Petrolul, cine ştie”, a explicat Tamuz. Mai mult, întrebat dacă ar fi ales Steaua dacă ar fi ştiut ce fel de echipă este în România, Tamuz a răspuns ferm “Da, cu siguranţă!”

Chiar dacă nu este o declaraţie pe gustul fanilor petrolişti, este evident faptul că şi Tamuz, ca oricare alt fotbalist al Petrolului, se gândeşte în primul rând la bani şi nu ar fi exclus ca israelianul să ajungă la Steaua, mai devreme sau mai târziu, dacă bucureştenii îi vor oferi un contract mai bun.

Tamuz a vorbit şi despre schimbarea lui Lucescu de la echipă.

”A fost un şoc pentru mine atunci când au schimbat tot staff-ul, Răzvan Lucescu, Marius Nicolae. A fost un şoc pentru toţi, nu numai pentru mine”, a spus Tamuz, la Digisport.