Disperarea PNL şi teama că vor pierde alegerile nu cunoaşte limite. Mai mulţi liberali vechi ne-au relatat că astăzi au fost sunaţi de o doamnă care s-a recomandat a fi "Roza Tase- secretara PNL". Vocea feminină le-a adus aminte că sunt liberali şi i-a îndemnat să meargă OBLIGATORIU duminică la vot pentru a ajuta partidul şi pe candidaţii PNL.

Interesant este că cei sunaţi nu sunt membrii activi PNL, ci sunt persoane care s-au înscris din convingere, cu mulţi ani în urmă în formaţiunea politică fiind admiratori ai doctrinei liberale. Telefonul secretarei nu ar fi fost ceva anormal, dacă cei sunaţi ar mai fi fost contactaţi şi în alte ocazii de către "judeţ".

"Nu m-a întrebat nimeni dacă sunt de acord cu fuziunea sau dacă vreau să mai rămân în partid. De mai bine de un an nu am discutat cu nimeni din conducerea partidului, ba mai mult nimeni nu a verificat dacă mai rămân în PNL după fuziune", ne-a declarat un liberal vechi, sub protecţia anonimatului.

Este clar că dacă peneliştii au recurs la vechile baze de date, ceva nu funcţionează cum trebuie în strategiile lor politice. Oare se tem că nu au nicio şansă în alegerile de duminică şi caută noi metode de a-şi mări numărul de voturi?