Peste 70.000 de social democraţi vor invada Arena Naţională la cea mai mare petrecere organizată de ziua de naştere a unui politician. Aşa s-ar putea descrie manifesarea pe care PSD o organizează cu ocazia lansării oficiale a candidaturii lui Victor Ponta la preşedinţia României. Iar cum lansarea este organizată în ziua în care premierul împlineşte 42 de ani, putem spune că petrecerea lui Victor Ponta poate intra lejer în Cartea Recordurilor

Mobilizarea acestui număr mare de oameni  decurge din obiectivul principal al candidatului Victor Ponta: realizarea celei de-a doua Mari Uniri a românilor.

Ponta este primul candidat  înscris oficial în cursa pentru Preşedinţie, iar programul său este unul pentru unitatea tuturor românilor şi pentru schimbarea modelului de preşedinte.

Social democraţii prahoveni şi-au propus să trimită la Bucureşti peste 2000 de persoane, plecarea urmând a avea loc, mâine în jurul prânzului din zona Colegiului Naţional Mihai Viteazul din Ploieşti.

Marea problemă a pesediştilor din Prahova a fost legată nu de găsirea a 2000 de prahoveni dispuşi să meargă la Bucureşti, ci de asigurarea transportului pentru acestia. Dar problema a fost rezolvată, iar PSD Prahova se va prezenta onorabil la mitingul mamut din Capitală.

Singura umbră pe lansarea fastuoasă a lui Victor Ponta va fi legată de faptul că mâine îşi va depune oficial candidatura şi Klaus Iohannis, candidatul Alianţei Creştin Liberale.