Jurnalul Prahovean foloseşte cookies-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Aflaţi mai multe.
Duminică - 30 aprilie 2017 6:21:26

Jurnalul Prahovean
ISSN 2344 – 1488; ISSN–L 2344 – 1488


Trenurile înregistrează întârzieri de 15-20 de minute pe anumite segmente din cauza restricţiilor de viteză


31 decembrie 2016

citeşte totul despre:
infrastructura,
blocate,
traficul,
trenurirating  rating     (147 vizualizări)

Trenurile circulă cu restricţii de viteză pe segmentele de drum Gura Motrului - Turceni, Govora - Râureni, Apaţa - Augustin, Buzău-Ulmeni şi Remetea Mare - Timişoara Est, având întârzieri de 15-20 de minute, a anunţat CFR Infrastructură, care precizează că la ora 10.00 nu existau trenuri blocate, iar traficul se desfăşoară în condiţii de siguranţă.

Traficul feroviar a fost închis sâmbătă dimineaţă între staţiile Izvorul Mureşului şi Izvorul Oltului, din judeţul Harghita, începând cu ora 6.00, după ce locomotiva trenului Regio 4504 care circula pe ruta Topliţa-Braşov a deraiat de o osie.

CFR precizează că traficul pe această rută se menţine închis, iar trenurile înscrise în grafic şi care tranzitau această zonă circulă pe ruta ocolită Braşov-Teiuş-Războieni-Cluj Napoca.

Potrivit purtătorului de cuvânt al CFR SA, Oana Brânzan, în tren se aflau 60 de pasageri, care au fost preluaţi de maşini şi transportaţi la destinaţie, iar până să fie preluaţi aceştia au aşteptat în vagoanele încălzite ale trenului.

Circulaţia trenurilor este adaptată în cursul acestei zile la condiţiile meteo nefavorabile.

Pe relaţiile Constanţa-Mangalia şi Medgidia-Tulcea, din cauza rafalelor puternice de vând, CFR Călători a introdus tracţiune Diesel.De altfel, meteorologii au emis o atenţionare cod galben de vânt pentru judeţul Tulcea, valabilă până la ora 11.00. Vor fi intensificări ale vântului care vor depăşi 55 - 65 km/h.

În judeţul Timiş, pe intervalul de staţii Remetea Mare - Timişoara Est (SRCF Timişoara), din cauza temperaturilor scăzute înregistrate la nivelul solului, a fost introdusă o restricţie de viteză de 5 km/h, trenurile circulând pe porţiunea respectivă sub atenta supraveghere a personalului feroviar.

De asemenea, se circulă cu restricţie de viteză şi pe tronsoanele Gura Motrului - Turceni (SRCF Craiova), Govora - Râureni (SRCF Craiova), Apaţa - Augustin (SRCF Braşov) şi Buzău-Ulmeni (SRCF Galaţi). 

Trenurile care tranzitează aceste zone întregistrează întârzieri de 15-20 de minute.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:

Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Grupul de firme Baupartner propune metode constructive inovatoare, pentru a răspunde în mod unic şi specific nevoilor fiecărui beneficiar în parte

bancul_zilei

– Ia zi fato, am auzit că ai fost la teatru cu amantul, ce a fost acolo?
– A fost tragicomedie!
– Cum adică?
– Ne-am întâlnit cu soţul meu acolo şi el… tot cu amanta!
„Numai cei care nu pot să iubească îmbătrânesc şi mor.” — George Călinescu

Curs valutar
28 aprilie 2017


EUR
EURO = 4.5333 RON

Moneda euro a crescut


USD
USD = 4.1453 RON

Dolarul american a scăzutGBP
GBP = 5.3604 RON

Lira sterlina a scazut


Top articole

JurnalulPH Advertising va ofera servicii de publicitate si reclama online