Opt percheziţii au loc miercuri dimineaţă la persoane care ar fi comercializat droguri de risc şi de mare risc - cannabis şi amfetamine - către consumatori, inclusiv către elevi, relatează News.ro.

Cum ar fi acţionat traficanţii

„Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bacău, împreună cu procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Bacău, efectuează 8 percheziţii domiciliare, în judeţul Bacău, în trei cauze, având ca obiect săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi de mare risc”, anunţă IGPR.

 

Conform anchetatorilor, în perioada 2022 – martie 2023, mai multe persoane ar fi comercializat droguri de risc şi de mare risc (cannabis şi amfetamine), către consumatori, inclusiv elevi, din municipiul Bacău şi localităţile învecinate.

 

Peste 20 de persoane urmează să fie audiate la sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Bacău.

 

La acţiune participă poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău şi jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Bacău. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

 

Cazul de la Bucureşti

Autorităţile au făcut zilele trecute percheziţii la Bucureşti, în rândul traficanţilor de droguri. Se pare că stupefiantele erau vândute la elevi din şcoli de top.

 

 

 

Sursa: www.stiripesurse.ro