TITLURILE ZILEI:
• Dragnea, referitor la impozitul global: S-ar putea renunţa la consultanţii fiscali şi plata impozitelor să se facă informatizat    • Programul "Prima chirie". Cine poate beneficia de banii de la stat    • Creşterea valorii amenzilor a determinat creşterea cu 72% a vânzărilor de kituri „mâini libere”    • Elevii de clasa a XII-a încheie anul şcolar    • Zăpadă de cinci metri pe Transfăgărăşean    • Hipodromul Ploieşti găzduieşte, duminică, o nouă reuniune oficială de trap!    • Sindicatul Romatsa: Va fi declanşată greva generală în 30 mai, pe termen nelimitat    • Vehiculele vor primi certificat ITP dacă au defecţiuni minore, iar la defecţiuni majore sau periculoase vor face o nouă inspecţie în maxim 30 de zile    • 11 iunie, alegeri în Prahova! Cine sunt candidaţii?    • Parcul Mihai Viteazul, sedus şi abandonat de şefii din Primăria Ploieşti FOTO    • Bancul zilei din data de 26 mai 2017    • Maxima zilei - 26 mai 2017    • Dragnea, referitor la impozitul global: S-ar putea renunţa la consultanţii fiscali şi plata impozitelor să se facă informatizat    • Programul "Prima chirie". Cine poate beneficia de banii de la stat    • Creşterea valorii amenzilor a determinat creşterea cu 72% a vânzărilor de kituri „mâini libere”    • Elevii de clasa a XII-a încheie anul şcolar    • Zăpadă de cinci metri pe Transfăgărăşean    • Hipodromul Ploieşti găzduieşte, duminică, o nouă reuniune oficială de trap!    • Sindicatul Romatsa: Va fi declanşată greva generală în 30 mai, pe termen nelimitat    • Vehiculele vor primi certificat ITP dacă au defecţiuni minore, iar la defecţiuni majore sau periculoase vor face o nouă inspecţie în maxim 30 de zile    • 11 iunie, alegeri în Prahova! Cine sunt candidaţii?    • Parcul Mihai Viteazul, sedus şi abandonat de şefii din Primăria Ploieşti FOTO    • Bancul zilei din data de 26 mai 2017    • Maxima zilei - 26 mai 2017    
Jurnalul Prahovean foloseşte cookies-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Aflaţi mai multe.
Vineri - 26 mai 2017 8:34:11

Jurnalul Prahovean
ISSN 2344 – 1488; ISSN–L 2344 – 1488


Muzeul Grammy din Los Angeles


17 iunie 2016

citeşte totul despre:
multimedia,
decembrie,
adaposteste,
cunoscuti,
generos,
intersectia,
muzeul,
premiilor,
promoveaza,
legate,
olympic,
prezentari,
tehnologia,
latino,
exploreazarating     (20 vizualizări)

Muzeul Grammy, dedicat celor mai prestigioase premii din industria muzicală, oferă prezentări multimedia ce explorează şi promovează moştenirea muzicală lăsată de cei mai cunoscuţi artişti ai vremurilor, dar şi din prezent, procesul creativ, arta şi tehnologia înregistrărilor şi istoria premiilor, potrivit ww.grammymuseum.org şi variety.com.

Situat în Los Angeles, la intersecţia străzilor Olympic şi Figueroa, muzeul îşi expune colecţia într-un spaţiu generos de circa 3.000 de metri pătraţi, pe patru etaje ale clădiri ce îl adăposteşte.

Deschis în decembrie 2008, la împlinirea a 50 de ani de la crearea premiilor Grammy, muzeul prezintă exponate legate de toate genurile muzicale, de la folk, rock, pop, latino, la R&B, jazz, hip-hop, country etc, dar şi programe publice şi educaţionale, cu filme, prelegeri şi spectacole organizate în sala „Grammy Sound Stage”, precum şi imagini din culisele galelor premiilor Grammy.

Premiile Grammy, considerate cea mai prestigioasă distincţie muzicală, iniţial numite Gramophone, au fost create în 1958. Sunt decernate anual, pentru realizări excepţionale în industria muzicii, de National Academy of Recording Arts and Sciences, reprezentând echivalentul Academiei americane de film, care decernează Oscarurile.

Turul muzeului începe de la etajul al patrulea unde se află „Galeria”, un spaţiu cu filme, artefacte şi exponate interactive.

Etajul al treilea este dedicat artei şi tehnologiei procesului de înregistrare.

Al doilea etaj găzduieşte sala „Sound Stage Grammy” cu o capacitate de 200 de locuri şi este dedicat culiselor galei Grammy. De asemenea, găzduieşte expoziţii speciale precum „Songs of Conscience, Sounds of Freedom”/”Cântece de conştiinţă, sunete de libertate” ce are ca subiect influenţa politică a muzicii asupra societăţii.

Fiecare secţiune a colecţiei muzeale se concentrează, prin exponatele sale, pe un oraş important în istoria muzicii americane (Detroit, Los Angeles, Memphis, Nashville etc) şi explorează contribuţiile fiecărei zone la lumea muzicii.

Exponate interactive pentru compoziţie, canto şi DJ—ing, de inginerie sau de înregistrare, precum şi un studio de înregistrări şi o sală de repetiţii permit celor interesaţi să afle ceea ce se întâmplă în spatele scenei.

Vizitatorii de toate vârstele au posibilitatea de a fi pe scenă şi de a interacţiona cu fiecare aspect al procesului de înregistrare. De asemenea, se pot „juca” la tobe electrice, tastatură, bas, şi o chitară sau pot cânta împreună cu Ray Charles şi Raelettes, grupul de fete care au oferit backing vocal pentru legendarul muzician.

În Muzeul Grammy din Los Angeles sunt expuse înregistrările muzicale incluse în Grammy Hall of Fame

.Această prestigioasă arhivă cuprinde aproape toate genurile şi epocile muzicale, începând cu piesa „Dark Was the Night — Cold Was the Ground”, lansată în 1927 de Blind Willie Johnson, şi terminând cu celebra „Purple Rain”, lansată de Prince&The Revolution, în anul 1984. În 2011, au fost incluse în Grammy Hall of Fame 30 de cântece şi de albume aparţinând unor artişti de renume mondial, precum Prince, Ray Charles, The Beatles, Fats Domino şi Duke Ellington, numărul total ajungând la 881, potrivit music-news.com


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:

Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Grupul de firme Baupartner propune metode constructive inovatoare, pentru a răspunde în mod unic şi specific nevoilor fiecărui beneficiar în parte

bancul_zilei

Doi tineri se duc in parc.
Se aseaza in iarba…ea timida, el indraznet…
Pe masura ce se lasa noaptea, mai multe cupluri de indragostiti se asaza in iarba, in jurul lor.
La un moment dat, ea romantica:
– Ce frumos canta greierii!…
El nervos:
– Nu sunt greieri, sunt fermoare!!! …
„Nu contează cine votează. Contează cine numără voturile.” — Iosif Stalin

Curs valutar
25 mai 2017


EUR
EURO = 4.5496 RON

Moneda euro a scăzut


USD
USD = 4.0533 RON

Dolarul american a scăzutGBP
GBP = 5.2515 RON

Lira sterlina a scazut


Top articole

JurnalulPH Advertising va ofera servicii de publicitate si reclama online