Jurnalul Prahovean foloseşte cookies-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Aflaţi mai multe.
Miercuri - 26 aprilie 2017 7:07:37

Jurnalul Prahovean
ISSN 2344 – 1488; ISSN–L 2344 – 1488


FAST ABC Auto Service, o companie dedicată exigenţei clienţilor


29 octombrie 2013

citeşte totul despre:
fast abc autoservice,
fast abc,
service,
claudiu cazanlau,
auto service,
service auto,
acopera,
foarte,
enumerate,
inseamna,
partener,
profesionalism,
remarcat,
serviciile,
vopsitorie,
viziune,
tinichigerie,
operativitate,
satisfactiei,
experientarating  rating  rating  rating     (382 vizualizări)

FAST ABC Auto Service este o companie înfiinţată în 2010, cu sediul în oraşul Băicoi care s-a remarcat în cei trei ani de activitate prin profesionalism, operativitate şi calitate a serviciilor.

FAST ABC este un service auto multibrand  care acoperă toată gama de reparaţii. Unitatea dispune de dotări conform cerinţelor actuale RAR pentru activităţi de mecanică-electrică, tinichigerie şi vopsitorie. Firma are propriul laborator de pregătire a vopselelor precum şi o cabină de vopsit. Service-ul este deja foarte apreciat deoarece personalul este experimentat şi calificat pentru toate activităţile enumerate.

„FAST ABC Auto Service înseamnă o echipă tânără şi dornică de afirmare, aptă pentru a răspunde tuturor exigenţelor, deoarece suntem eficienţi, calificaţi, cu multă experienţă şi punem pasiune în tot ceea ce facem. Strategia noastră este direcţionată spre transformarea companiei într-una puternică, prin îmbunătăţirea permanentă a serviciilor oferite. Ne dorim să creştem şi să devenim un partener de încredere al comunităţii în care ne desfăşurăm activitatea. Strategia de dezvoltare a companiei se axează pe respectarea valorilor, creşterea satisfacţiei clientului şi garantarea serviciilor oferite. Ne bazăm pe eficienţă şi competitivitate. Avem valori, viziune şi misiune. Valorile companiei sunt serviciile create, spre exigenţa clienţilor, lucrul în echipă, ceea ce înseamnă că avem o companie dinamică şi un scop măsurat prin gradul de satisfacţie al clientului. Suntem angajaţi în permanenţă faţă de client prin eficienţă, operativitate şi calitatea serviciilor. Misiunea companiei este aceea de a asigura cele mai bune servicii în cele mai bune condiţii pentru clienţi, dar în acelaşi timp ne preocupă obţinerea unui grad ridicat de satisfacţie pentru angajaţii noştri şi un bun profit pentru acţionarii companiei. Vom continua să depăşim aşteptările, încât încrederea şi fidelitatea dumneavoastră să fie în continuare răsplătite“, a declarat Claudiu Cazanlau, administratorul companiei.

FAST ABC Auto Service funcţionează în Băicoi, str. Nuferilor nr.15. Telefon pentru programări: 0244.260.491 / 0736.390.386, e-mail: office@fastabc.ro

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:

Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Grupul de firme Baupartner propune metode constructive inovatoare, pentru a răspunde în mod unic şi specific nevoilor fiecărui beneficiar în parte

bancul_zilei

Spune-mi draguto…ce inseamna sex?
– Sex este cand te fardezi putin, intri la bar, faci ochi dulci unui tanar, el te invita la cateva paharele, te culci cu el, si el iti lasa pe masa ceva bani…..
– Si ce inseamna sex bun?
– Sex bun este cand te fardezi putin, intri la bar, faci ochi dulci unui tanar ,el te invita la cateva paharele, te culci cu el, si el iti lasa o multime de bani pe masa….
– Si ce inseamna dragoste?
– Ah, dragostea este o inventie evreiasca ca sa nu-ti plateasca!
„Vor exista mereu oameni care te vor răni, aşa că trebuie să ai grijă în cine ai încredere a doua oară.” — Gabriel Garcia Marquez

Curs valutar
25 aprilie 2017


EUR
EURO = 4.525 RON

Moneda euro a scăzut


USD
USD = 4.1556 RON

Dolarul american a scăzutGBP
GBP = 5.3254 RON

Lira sterlina a scazut


Top articole

JurnalulPH Advertising va ofera servicii de publicitate si reclama online