TITLURILE ZILEI:
• Aplicaţia Messenger Lite, disponibilă oficial şi în România    • Grindeanu: E inadmisibil să existe an de an crize multiple din cauza lipsei vaccinurilor. Situaţia nu poate fi tolerată    • Constanţa: Peste 20 de clădiri aflate în paragină, supraimpozitate cu 300 până la 500 la sută    • Proiectul de hotărâre privind interzicerea folosirii animalelor în circuri şi expoziţii, aprobat de CGMB; fac excepţie caii, câinii, porumbeii, papagalii şi animalele folosite în delfinarii sau acvarii    • Comisia Europeană a reclamat România la Curtea de Justiţie pentru neadoptarea unor măsuri naţionale privind gestionarea deşeurilor    • Peste 80 la sută din locurile de cazare de pe Valea Prahovei, ocupate de 1 Mai    • UBER România: Am primit asigurări de la Guvern că modificările aduse legii taximetriei nu vor afecta în nicio măsură serviciul nostru şi nici şoferii parteneri    • FIFA: România, amendată cu 8.000 de franci elveţieni din cauza comportamentului spectatorilor la meciul cu Danemarca    • Cele mai falsificate alimente    • Maxima zilei - 28 aprilie 2017    • Bancul zilei din data de 28 aprilie 2017    • Aplicaţia Messenger Lite, disponibilă oficial şi în România    • Grindeanu: E inadmisibil să existe an de an crize multiple din cauza lipsei vaccinurilor. Situaţia nu poate fi tolerată    • Constanţa: Peste 20 de clădiri aflate în paragină, supraimpozitate cu 300 până la 500 la sută    • Proiectul de hotărâre privind interzicerea folosirii animalelor în circuri şi expoziţii, aprobat de CGMB; fac excepţie caii, câinii, porumbeii, papagalii şi animalele folosite în delfinarii sau acvarii    • Comisia Europeană a reclamat România la Curtea de Justiţie pentru neadoptarea unor măsuri naţionale privind gestionarea deşeurilor    • Peste 80 la sută din locurile de cazare de pe Valea Prahovei, ocupate de 1 Mai    • UBER România: Am primit asigurări de la Guvern că modificările aduse legii taximetriei nu vor afecta în nicio măsură serviciul nostru şi nici şoferii parteneri    • FIFA: România, amendată cu 8.000 de franci elveţieni din cauza comportamentului spectatorilor la meciul cu Danemarca    • Cele mai falsificate alimente    • Maxima zilei - 28 aprilie 2017    • Bancul zilei din data de 28 aprilie 2017    
Jurnalul Prahovean foloseşte cookies-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Aflaţi mai multe.
Vineri - 28 aprilie 2017 11:09:54

Jurnalul Prahovean
ISSN 2344 – 1488; ISSN–L 2344 – 1488


La Sinaia, duminică, 6 decembrie se aprind luminile de Sărbători şi se deschide Târgul de Crăciun


4 decembrie 2015

citeşte totul despre:
bijuterii,
luminata,
festivitatea,
iarna,
inchiriate,
sinaieni,
sinaia,
producatori,
precedenti,
ornamente,
dulce,
ghica,
dulciuri,
competitive,
bulevardulrating     (19 vizualizări)

La sfârşitul acestui weekend, la Sinaia, se vor aprinde luminile de Sărbători şi se va deschide, în premieră, primul Târg de Crăciun al oraşului. De asemenea, patinoarul din Parcul Dimitrie Ghica îşi va deschide porţile pentru toţi amatorii alunecării pe gheaţă.

Primăria oraşului Sinaia organizează, duminică 6 decembrie, începând cu ora 17.00 la intrarea în Parcul Dimitrie Ghica din Sinaia, festivitatea de aprindere a luminilor de Sărbători. Momentul va fi urmat de un concert în aer liber, susţinut de tenorii Distinto.

Pe bulevardul Carol I circulaţia va fi închisă între orele 16.45 -17.40. Toţi cei prezenţi se vor putea bucura de muzică, turtă dulce, ceai şi vin fiert.

În aceeaşi zi va fi deschis şi Târgul de Crăciun al oraşului, localizat în Parcul Dimitrie Ghica, în jurul fântânii arteziene care, pentru prima dată va fi luminată integral, cu ajutorul unei plase de luminiţe, care va porni de la o înălţime de aproximativ 12 metri

„Viitorul oraşului Sinaia este turismul de bună calitate. Prin organizarea acestui Târg, care cuprinde 12 căbănuţe din lemn, închiriate pe perioada iernii către producători şi comercianţi locali, încercăm să încurajăm antreprenoriatul local. Îmi doresc ca, într-un viitor apropiat, cât mai mulţi sinăieni să fie implicaţi în turismul local. Cred şi sper că acest sezon de iarnă va fi unul foarte bun pentru oraşul Sinaia. Deţinem unul dintre cele mai competitive domenii schiabile din ţară, avem un oraş minunat iar numărul turiştilor din acest an a crescut considerabil faţă de anii precedenţi.” a spus Vlad Oprea, primarul oraşului Sinaia.

La Târgul de Crăciun din acest an, turiştii si localnicii vor putea găsi dulciuri tradiţionale, produse din carne specifice sezonului, brânzeturi, băuturi calde; bijuterii şi ornamente hand-made şi produse de artizanat.

Tot duminică se va deschide patinoarul cu o suprafaţă de 600 mp ce va funcţiona pănă în luna martie 2016.  Şi aici surprizele pregătite de DJ Reck, Nestea, Atashka Jackson şi Laura Toc îi vor încânta pe cei prezenţi. Patinoarul va  fi deschis zilnic între orele 09.00-23.00. 

Preţul este de 15 lei/oră/persoană, închirierea patinelor costă 15 lei, iar sinăienii au de luni până vineri gratuitate în baza actului de identitate între orele: 17.30-19.00.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:

Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Grupul de firme Baupartner propune metode constructive inovatoare, pentru a răspunde în mod unic şi specific nevoilor fiecărui beneficiar în parte

bancul_zilei

Doi politisti la biserica; unul dintre ei il intreaba pe preot care avea bratul in ghips:
– Ce ai patit, parinte?
– Nimic fiule, m-am impiedicat de bideu si mi-am rupt mana.
Ies politaii din biserica si primul il intreaba pe al doilea:
– Ce dracu e ala bideu???
– Eu de unde sa stiu, sunt mai bine de zece ani de cand nu am mai fost la biserica!
„Nu aduna bani, adună-te cu oameni buni!” — Nikolai Gogol

Curs valutar
27 aprilie 2017


EUR
EURO = 4.5289 RON

Moneda euro a scăzut


USD
USD = 4.1565 RON

Dolarul american a scăzutGBP
GBP = 5.3615 RON

Lira sterlina a crescut


Top articole

JurnalulPH Advertising va ofera servicii de publicitate si reclama online