TITLURILE ZILEI:
• Aplicaţia Messenger Lite, disponibilă oficial şi în România    • Grindeanu: E inadmisibil să existe an de an crize multiple din cauza lipsei vaccinurilor. Situaţia nu poate fi tolerată    • Constanţa: Peste 20 de clădiri aflate în paragină, supraimpozitate cu 300 până la 500 la sută    • Proiectul de hotărâre privind interzicerea folosirii animalelor în circuri şi expoziţii, aprobat de CGMB; fac excepţie caii, câinii, porumbeii, papagalii şi animalele folosite în delfinarii sau acvarii    • Comisia Europeană a reclamat România la Curtea de Justiţie pentru neadoptarea unor măsuri naţionale privind gestionarea deşeurilor    • Peste 80 la sută din locurile de cazare de pe Valea Prahovei, ocupate de 1 Mai    • UBER România: Am primit asigurări de la Guvern că modificările aduse legii taximetriei nu vor afecta în nicio măsură serviciul nostru şi nici şoferii parteneri    • FIFA: România, amendată cu 8.000 de franci elveţieni din cauza comportamentului spectatorilor la meciul cu Danemarca    • Cele mai falsificate alimente    • Maxima zilei - 28 aprilie 2017    • Bancul zilei din data de 28 aprilie 2017    • Aplicaţia Messenger Lite, disponibilă oficial şi în România    • Grindeanu: E inadmisibil să existe an de an crize multiple din cauza lipsei vaccinurilor. Situaţia nu poate fi tolerată    • Constanţa: Peste 20 de clădiri aflate în paragină, supraimpozitate cu 300 până la 500 la sută    • Proiectul de hotărâre privind interzicerea folosirii animalelor în circuri şi expoziţii, aprobat de CGMB; fac excepţie caii, câinii, porumbeii, papagalii şi animalele folosite în delfinarii sau acvarii    • Comisia Europeană a reclamat România la Curtea de Justiţie pentru neadoptarea unor măsuri naţionale privind gestionarea deşeurilor    • Peste 80 la sută din locurile de cazare de pe Valea Prahovei, ocupate de 1 Mai    • UBER România: Am primit asigurări de la Guvern că modificările aduse legii taximetriei nu vor afecta în nicio măsură serviciul nostru şi nici şoferii parteneri    • FIFA: România, amendată cu 8.000 de franci elveţieni din cauza comportamentului spectatorilor la meciul cu Danemarca    • Cele mai falsificate alimente    • Maxima zilei - 28 aprilie 2017    • Bancul zilei din data de 28 aprilie 2017    
Jurnalul Prahovean foloseşte cookies-uri proprii şi ale terţilor. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Aflaţi mai multe.
Vineri - 28 aprilie 2017 11:20:54

Jurnalul Prahovean
ISSN 2344 – 1488; ISSN–L 2344 – 1488


Cristian Ganea, preşedinte PSD Ploieşti: Încercăm să obţinem pentru ploieşteni scăderea preţului la gigacalorie!


30 septembrie 2015

citeşte totul despre:
anunt,
gigacalorie,
branzei,
cristian ganea,
psd,
ploiesti,
consiliu local,
presedinte,
rasprating  rating  rating  rating  rating     (475 vizualizări)

Anunţul făcut în cursul zilei de azi de Radu Brânzei, directorul RASP Ploieşti, privind posibila scădere a preţului la gigacaloria livrată de către operatorul DALKIA, a suscitat un mare interes. Pentru a afla detalii ale acestui anunţ, l-am rugat pe Cristian Ganea, consilier local şi preşedinte al PSD Ploieşti, să ne ofere informaţii suplimentare. În exclusivitate pentru Jurnalul Prahovean, acesta a declarat:

Grupul consilierilor social-democraţi din Consiliul Local a solicitat directorului RASP, Radu Brânzei, verificarea îndeplinirii condiţiilor pentru corecta cuantificare a preţului la gigacalorie şi identificarea posibilităţilor legale de scăderea preţului. Este un proiect al nostru, la care ţinem foarte mult. După o analiză atentă şi fundamentată, ni s-a comunicat că este posibilă o scădere a preţului de producţie şi distribuţie a gigacaloriei la 194 de lei, faţă de 231 lei, cât este în prezent, ceea ce reprezintă o diminuare substanţială. Scăderea este posibilă deoarece, la producţia gigacaloriei, nu se mai folosesc  din anul 2013 decât gazele naturale, nu şi păcura, situaţie care face ca preţul să fie recalculat în baza legislaţiei secundare şi terţiare în materie. Aşteptăm raportul final al directorului RASP şi vom intra în discuţii imediate cu partenerii noştri , Dalkia şi Consiliul Judeţean şi sperăm să găsim înţelegere la aceştia pentru semnarea unui act adiţional la contractul pe care îl avem. Ar reprezenta o măsură foarte bună pentru ploieşteni.”

Referindu-se la propunerea liberalilor din Consiliul Local privind reintroducerea subvenţiei la caldură pentru cei care locuiesc la apartamente, Ganea a declarat : „La această oră, subvenţia a fost înlocuită cu ajutorul municipal de încălzire. Această formă de susţinere a ploieştenilor este una mult mai echitabilă deoarece se adresează nu numai deţinătorilor de apartamente, ci şi ploieştenilor care locuiesc la case, aceştia fiind uitaţi în mandatul anterior. Pe de altă parte, legea interzice să acorzi două subvenţii concomitent (la gigacalorie şi ajutorul municipal de încălzire). Vom menţine ajutorul municipal de încălzire şi în acest mod vom satisface nevoile cetăţenilor municipiului Ploieşti care locuiesc fie la apartament, fie la casă, criteriul de acordare fiind starea materială. Ar fi nedrept să acordam subvenţii doar proprietarilor de apartamente (incluzând societăţi comerciale, persoane cu proprietăţi multiple, persoane cu venituri mari) şi să abandonăm susţinerea celor care locuiesc la case, aşa cum doresc consilierii liberali”.

Foto: max-media.ro


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:

Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Grupul de firme Baupartner propune metode constructive inovatoare, pentru a răspunde în mod unic şi specific nevoilor fiecărui beneficiar în parte

bancul_zilei

Doi politisti la biserica; unul dintre ei il intreaba pe preot care avea bratul in ghips:
– Ce ai patit, parinte?
– Nimic fiule, m-am impiedicat de bideu si mi-am rupt mana.
Ies politaii din biserica si primul il intreaba pe al doilea:
– Ce dracu e ala bideu???
– Eu de unde sa stiu, sunt mai bine de zece ani de cand nu am mai fost la biserica!
„Nu aduna bani, adună-te cu oameni buni!” — Nikolai Gogol

Curs valutar
27 aprilie 2017


EUR
EURO = 4.5289 RON

Moneda euro a scăzut


USD
USD = 4.1565 RON

Dolarul american a scăzutGBP
GBP = 5.3615 RON

Lira sterlina a crescut


Top articole

JurnalulPH Advertising va ofera servicii de publicitate si reclama online