Pe plan global, cei mai mulţi oameni practică jocuri de noroc la cazinouri online şi pariuri sportive pentru a se recrea.

Pasionaţi şi mânaţi de adrenalina care vine împreună cu aceste jocuri, pariorii explorează titlurile disponibile pe cazinourile online sau în sălile de jocuri. Adrenalina este însă maximă mai ales în momentul unui câştig semnificativ.

Adevărul este că nimeni nu poate să-şi manipuleze norocul, de aceea nimeni nu îţi va garanta câştigul la astfel de jocuri, însă dacă înţelegi tehnologia din spatele lor şi ai în vedere sfaturile experţilor, îţi vei putea mări şansele de câştig.

Tocmai de aceea, în acest articol vom dezbate cele mai eficiente strategii pentru a-ţi îmbunătăţii şansele de câştig la jocuri de masă şi noroc.

De asemenea îţi vom oferi şi câteva sfaturi de la experţi care îţi vor fi de folos în păstrarea unui joc responsabil şi profitabil.


Gestionează-ţi fondurile ca un profesionist

 

De cele mai multe ori o mare diferenţă între jucătorii de pariuri online este determinată de gestionarea fondurilor sau a bankroll-ului. Încă de la început este esenţial să stabileşti o sumă exactă cu care vrei să joci. Însă mai mult decât atât este să respecţi limita pe care ţi-o impui fără să cheltuieşti peste această sumă.



În cazul în care, experienţa de joc este productivă, vei avea şansa să îţi respecţi mizele în continuare, însă dacă ai pierdut suma setată iniţial, experţii te sfătuiesc să renunţi la joc în săptămâna respectivă. O pauză e mai mult decât binevenită.

În acelaşi timp este indicat să nu cheltui toţi banii deodată. O strategie bună este să împarţi totalul în sume mai mici pentru jocuri diverse. Această modalitate îţi va permite să joci pentru un timp mai îndelungat şi vei avea totodată şi mai multe şanse de câştig.

Sfatul expertului: Înainte de a juca pe bani reali este indicat să cauţi platforme online care oferă variante demo pentru diferite jocuri. Testează noile păcănele gratis şi învaţă cum să iei cele mai bune decizii în timpul jocului fără a irosi un bănuţ din propriul bankroll.

De asemenea, pentru un buget mai semnificativ pentru activităţi de pariuri sportive şi sloturi online, asigură-te că beneficiezi de numeroasele campanii pe care operatorii online le demarează destul de des.

De cele mai multe ori, atunci când înregistrezi un cont de jucător la pariuri online sau cazinou, vei beneficia o recompensă consistentă din partea operatorului. Astfel, vei avea şansa să explorezi diferite titluri cu bani oferiţi de cazinou.

Nu uita totuşi că aceste sume, vin adesea cu excepţii şi condiţii de rulaj. Astfel, sfatul nostru este să citeşti foarte atent termenii şi condiţiile ofertei şi a cazinoului.

Bineînţeles, avantajele nu se opresc imediat după înregistrare. Vei mai avea şansa să te bucuri şi de alte oferte şi campanii de fidelizare.

Jocul potrivit, efect garantat

 

Aminteşte-ţi că norocul este un element important în succesul la pariuri online. Aşadar, nu îţi alege jocul preferat doar pe baza şanselor de câştig pe care le oferă. Aceste procentaje sunt de fapt statistice, însă ceea ce determină cu adevărat rezultatul este norocul.

Tocmai din acest motiv, asigură-te că alegi un titlu cu care te simţi confortabil care îţi oferă şi câteva momente bune de distracţie, indiferent de RTP-ul acestuia, volatilitate sau de avantajul casei.

Da, este esenţial să cunoşti mecanismul jocului pe care îl alegi, însă şi plăcerea joacă un rol important.

De exemplu, dacă eşti un cinefil înrăit sau îţi plac serialele la nebunie, cu siguranţă îţi vor plăcea jocurile de pacanele gratis din acest domeniu. Game of Thrones, Narcos, sau Avangers sunt doar câteva titluri care îţi vor stârni interesul.

Dacă îţi plac jocurile cu un iz clasic şi cu un strop de adrenalină, ai libertatea să încerci jocuri de ruletă, blackjack, sau baccarat. Opţiunile sunt nenumărate, aşa că alege categoria sau jocul ce ţi se potriveşte mănuşă.

Informează-te despre strategii

 

De-a lungul vremii, jucătorii profesionişti au dezvoltate şi adaptat diferite metode şi strategii care s-au dovedit a fi roditoare pe termen lung. De exemplu, dacă eşti fan înrăit de blackjack poţi învăţa de la cei mai buni strategii de bază.

Din experienţa şi sfaturile profesioniştilor vei învăţa cum să iei decizia potrivită cărţilor pe care le au în mână şi cele ale dealerului.

Toate jocurile de noroc au câte o strategie sau metodă cunoscută la nivel mondial. Una dintre cele mai cunoscute este Martingale, care se aplică jocurilor de ruletă.

Această metodă presupune dublarea misei după fiecare pariu pierdut. Din această cauză de sfătuim să începi cu o miză cât mai mică, dacă vrei să încerci această strategie.

Indiferent de strategia pe care o aplici sau jocul pe care îl testezi, aminteşte-ţi de noţiunea de joc responsabil.

Nimic nu este mai important decât să păstrezi un joc echilibrat care nu doar îţi generează profit şi distracţie, dar care are grijă şi de sănătatea ta mentală.