Pokerul de cazino are ceva special şi este unul dintre jocurile fizice de îndemânare care mereu îţi va oferi ceva în schimbul timpului pe care l-ai investit în sesiunile de joc. Poker-ul din cazinoul fizic are ceva aparte reuşeşte să transmită ceva ce un turneu de poker nu va transmite niciodată dacă este organizat de acasă. Dar tocmai pentru că vrem să vorbim despre aceşti factori, vom încerca să îţi dăm şi câteva argumente pentru care poker-ul din cazino este net superior din toate punctele de vedere.

Nu se trişează

Nu există foarte multe diferenţe între pokerul de acasă şi pokerul de stradă, iar atunci când pui banii jos într-un context atât de crud, cu siguranţă vei identifica câteva persoane care vor încerca să abuzeze de începători. Pentru un bonus fara depunere nu te vei gândi niciodată la strategii de trişat, dar când vorbim despre un joc în care nu există nicio echipă de securitate sau o echipă de oameni care să te oblige să aplici anumite reguli, este destul de dificil să păstrezi un regim de joc fairplay şi să excluzi toate posibilităţile de a trişa pentru fiecare jucător prezent la masă. Acesta este unul dintre avantajele pe care le vedem în cazinourile fizice, prin comparaţie cu cele organizate ilegal.

Dacă ar fi să analizăm şi mai detaliat fiecare aspect al jocului, cazinourile fizice au echipe şi sisteme care au mereu o responsabilitate importantă, aceea de a fi mereu cu ochii în patru la fiecare minut de joc, pentru a analiza fiecare mână de joc de la un turneu de poker sau dintr-o rundă de jocuri de noroc. Aşa se identifică foarte uşor şi rapid fiecare tentativă de a trişa şi prin urmare, jucătorul va fi pedepsit. Dar când vorbim despre calitatea unei sesiuni de gambling, vorbim şi de ceea ce simt ceilalţi jucători care sunt afectaţi de stilul de joc incorect al unui trişor. În realitate, un jucător merge în cazinoul fizic doar pentru că îşi doreşte să profite de această siguranţă împotriva trişorilor.

 



Eleganţă şi confort

Confortul nu se atinge foarte uşor, iar combinaţia cu eleganţa este chiar una şi mai rară decât atât. Nu este foarte simplu să găseşti un cazino în care să te simţi şi tratat cu eleganţă sau în care să simţi că standardele sunt ridicate, iar acest lucru să te facă să te simţi şi confortabil. Din fericire, majoritatea momentelor când această calitate supremă a cazinourilor fizice este atinsă, vorbim despre un produs şi o atmosferă care nu poate fi replicată decât într-un astfel de context. Tocmai de aceea, cazinourile sunt cunoscute pentru modul în care gestionează factorii de confort, iar jucătorii ştiu foarte bine acest lucru.

Mai mult decât atât, în cazul jocului de Poker, acesta chiar a început să fie asociat cu noţiunea de lux şi sofisticare doar pentru că reuşeşte într-un fel sau altul să îmbine toate aceste caracteristici cu şansele destul de mari de a câştiga foarte mulţi bani. Decorul, muzica, mesele elegante şi poate chiar şi ţinutele obliugatorii care mereu trebuie să îndeplinească o cerinţă chiar şi de patru ace pentru unele evenimente, fac din cazinoul fizic să fie un loc perfect pentru a savura o partidă de poker.

Distracţie Extra

Dacă te vei înscrie la un turneu de Poker care are loc în locuinţa cuiva sau încerci să te joci de acasă, vei avea o singură opţiune de joc, Pokerul. Dacă te vei afla în situaţia în care ţi-ai pierdut toate chipsurile şi tot ceea ce poţi face este să te retragi, nu vei mai putea să intri la un alt joc şi probabil te vei plictisi. Aici este dezavantajul principal al turneelor de poker organizate acasă. Plictiseala nu este un lucru pe care să îl întâlneşti în cazinourile fizice deoarece nu trebuie să aştepţi absolut nimic din momentul în care ai părăsit un turneu. Poţi oricând să mergi la un alt etaj al cazinoului sau poţi să te concentrezi pe un alt joc de noroc. Nu vei putea niciodată să te plictiseşti între runde şi nici dacă nu îţi mai doreşti să participi la alt turneu de Poker. Avantajele sunt de partea celor care se joacă în cazinourile fizice.

 



Jucători competitivi

Dacă eşti în căutare de competiţie, ce loc mai bun ar putea exista decât un cazino? Organizarea unui joc de noroc în propria locuinţă nu are acelaşi farmec deoarece totul pare a fi organizat artificial sau cel puţin fals într-un fel sau altul. Dar în cazinourile fizice, vei găsi mereu jucători pregătiţi să accepte o provocare competiţională. Deci dacă vrei să te lupţi mereu împotriva celor mai buni, trebuie cu siguranţă să mergi în cazinoul fizic. Acest lucru devine cu atât mai important cu cât vorbim mai mult despre jocul de Poker.

Concluzie


Să joci Poker este o adevărată plăcere, mai ales dacă o faci direct în cazinoul fizic. Organizarea unui joc în propria casă poate fi distractivă, dar te face să pierzi un element important oferit doar de atmosfera dintr-un cazino fizic.