Potrivit unor studii recent realizate pe piata jocurilor online autohtona de Starcom MediaVest Group, aproximativ 60% dintre internautii cu varsta cuprinsa intre 18 si 60 de ani isi petrec o mare parte din timpul liber accesand diverse jocuri online, atat de pe clasicele desktopuri si laptopuri, cat si de pe telefoane mobile sau tablete.
Dupa cum banuiti probabil, cei mai multi utilizatori (80%) aleg sa acceseze jocul preferat de pe un dispozitiv mobil iar 73 la suta aleg jocurile puse la dispozitie de retelele de socializare. Evident, si in acest caz, Facebook este numarul unu, reteua fondata de Mark Zuckerberg punand la dispozitia utilizatorilor chiar si o platforma dedicata jocurilor ,,Facebook Gameroom’’. Aceasta poate fi instalata pe orice calculator pe care ai instalat Windows 7 sau o versiune mai noua. La nivelul anului 2018, conform site-ului gamehunters.club, cele mai populare jocuri de pe Facebook sunt urmatoarele:
Candy Crush Saga - joculetul cu bomboane colorate ce trebuie asezate cu mare indemanare este lider si in cursul lui 2018, fiind accesat lunar peste 50.000.000 de clienti din intreaga lume, pastrandu-si statutul de cel mai popular joc casual de pe internet.
Clash of Clans - Cu un numar de aproximativ10 milioane de utilizatori lunar, pozitia secunda este ocupata de jocul de strategie multiplayer dezvoltat de compania finlandeza Supercell in 2012, in care jucatorii trebuie sa isi construiasca colonii, sa antreneze trupe si sa cucereasca teritorii pline de resurse valoroase (aur si diferite elixire) care pot fi utilizate in diferite scopuri.
Texas Holdem Poker - Cea mai raspandita forma a jocului de poker, texas holdem, atrage lunar peste 10 milioane de clienti, fanii celebrului joc cu carti putand sa isi testeze abilitatile in mod gratuit la mesele de poker puse la dispozitie de Facebook.
De altfel, si pokerul online pe bani reali este un fenomen international extrem de popular in secolul nostru , romanii fiind mari amatori ai jocurilor de noroc, dovada fiind numarul foarte mare de operatori de jocuri de noroc licentiati in tara noastra (23 in mediul online si peste 5.000 in mediul offline). In topul jocurilor de noroc online preferate de romani se afla pe primul loc pariurile sportive, urmate ruleta si sloturi. Daca ,,munca’’ de parior presupune de cele mai multe ori ceva eforturi in alcatuirea unui bilet cu cat mai multe sanse, ruleta online este apreciata de fani pentru simplitatea modului de joc si posibilele castiguri rapide. In toate variantele sale, europeana, americana sau franceza, ruleta online poate fi accesata atat pe Facebook (3D Roulette, Roulette 3D Pro si Roulette Royale), cat si pe site-urile operatorilor de gambling online licentiati in Romania. Un aspect pozitiv ce poate fi intalnit la majoritatea cazinourilor online este faptul ca acestea permit clientilor sa joace si in mod gratuit la ruleta, sloturi sau chiar si poker, desi in unele cazuri experienta de joc este intrerupta de mesaje care de indeamna sa joci pe bani reali, acest hobby fiind cu totul o alta poveste.
In incheiere, trebuie sa mai mentionam ca, potrivit aceluiasi studiu, cel mai mare procent din cei ce aleg sa isi petreaca timpul liber accesand diverse jocuri online se incadreaza in intervalul de varsta 25 - 34 de ani, indiferent de sex, acestia jucand, in medie, aproximativ o ora pe zi, de regula dupa-amiaza sau seara.
Ce jocuri online prefera romanii?
23 iunie 2018
(1555 vizualizări)
Din aceeaşi categorie:
Twitter permite acum adăugarea a până la 4 imagini
(28 martie 2014)
220 vizualizări
WhatsApp. FATAL ERROR. Se blochează aplicaţia şi telefonul
(9 mai 2018)
206 vizualizări
Noul iPhone 7, în magazinele din Asia şi Australia
(16 septembrie 2016)
43 vizualizări
Facebook îşi urmăreşte utilizatorii chiar şi când aceştia nu sunt conectaţi la reţeaua de socializare
(15 aprilie 2015)
240 vizualizări
Acces la WiFi gratuit contra muncă în folosul comunităţii: un provider le face o farsă clienţilor pentru a le da o lecţie
(17 iulie 2017)
355 vizualizări
Germania introduce amenzi uriaşe pentru postările care promovează ura pe reţelele sociale
(4 ianuarie 2018)
543 vizualizări
Samsung Galaxy S5 a fost lansat! VIDEO
(25 februarie 2014)
93 vizualizări
Sony Xperia Z1, un smartphone cu adevărat performant
(25 septembrie 2013)
169 vizualizări
Sonda New Horizons are un hardware inferior primului iPhone
(11 martie 2016)
186 vizualizări
Alertă Bitdefender: Cum să evitaţi ţepele de Black Friday
(18 noiembrie 2016)
65 vizualizări
Următorul Mozilla Firefox vine din start cu reclame
(14 februarie 2014)
53 vizualizări
Cel mai popular joc de sport din lume pe smartphone şi tabletă
(16 mai 2015)
415 vizualizări
Dell Latitude 7000 – design vechi, dotări noi
(9 august 2013)
104 vizualizări
Noua Terra se află la 1.400 de ani lumină de noi. Descoperire fascinantă a celor de la NASA
(24 iulie 2015)
223 vizualizări
Bacalaureatul, Evaluarea Naţională şi Black Friday, între cele mai populare căutări ale românilor pe Google în 2017
(8 decembrie 2017)
589 vizualizări
Gadget-ul anului 2016: geanta inteligentă controlată prin telefon, de la distanţă
(12 martie 2016)
139 vizualizări
Anonymous a făcut publice datele personale ale unor recrutori ISIS
(18 noiembrie 2015)
246 vizualizări
Untul de arahide si glicemia
Untul de arahide poate controla glicemia si apetitul, conform unui studiu recent. Un
Untul de arahide poate controla glicemia si apetitul, conform unui studiu recent. Un
Cum să alegi ceasul inteligent potrivit pentru tine
Găsirea ceasului inteligent potrivit poate fi o sarcină descurajantă. Cu atât de
Găsirea ceasului inteligent potrivit poate fi o sarcină descurajantă. Cu atât de
Ia zi, Bulă, obişnuieşti să fumezi?
Bulă: – Mmm… Aşa şi aşa…
– Dar cât înseamnă „aşa şi aşa”?
– Mmm… Păi cam 4 pachete pe zi.
– Dulciuri mănânci? – Mmm… Aşa şi aşa…
Cam 5 ciocolate pe zi.
– Sărat mănânci?
– Mmm… Aşa şi aşa… Cam o solniţă pe zi pun în mâncare.
– Grăsimi mănânci? – Mmm… Aşa şi aşa…
Cam un kil- două de slană pe zi…
– Prăjit mănânci?
– Mmm… Aşa şi aşa… Pe zi… Cam câte o omletă de 4 ouă şi cartofi prăjiţi, asezonaţi cu cârnaţi
.– Aha… Dar de băut, bei? – A, da! De băut, beau!
A luat foc internetul, au navalit deontologii, au explodat opiniile. Cazul Gheboasa, la mare concurenta cu fata ucisa in Mangalia care avea initial 12 ani si fusese violata, iar apoi 18 si ucisa de colega de camera In fapt, un produs al gradului de cultura aferent unor concetateni, domnul cu pricina a fost lasat sa evolueze intr-o siluire a...
Conflictele dintre Roberta Anastase şi Andrei Volosevici sunt vechi. Certurile dintre ei durează mult şi foarte greu vreun cunoscut reuşeşte să îi facă să comunice din nou. Rezultatul alegerilor interne de la PNL Ploieşti este încă o dovadă a faptului că liberalii au dorit să îi dea o lecţie lui Volosevici, arâtându-i voalat că nu este pe...
Prin 1951 Brâncusi a dorit să lase mostenire României 200 de lucrări si atelierul său parizian. Statul român a respins oferta. A fost o sedinţă si s-a decis că Brâncusi nu poate fi considerat un creator în sculptură pentru că "speculează prin mijloace bizare gusturile morbide ale societăţii burgheze". Cei care au hotărât asta au fost...
„Omul cel mai fericit e cel care-i face fericiţi pe cât mai mulţi oameni.” — Denis Diderot
Curs valutar
2 aprilie 2024
EURO = 4.9705 RON
USD = 4.6276 RON
GBP = 5.8148 RON
Top articole