Anul care tocmai s-a încheiat a fost probabil cel mai bun din istorie pentru fanii telefoanelor inteligente de top. Majoritatea producătorilor importanţi par să fi ajuns la maturitate atât cu dezvoltarea hardware-ului, cât şi cu optimizările software, de la integrarea de inteligenţă artificială în gestionarea resurselor, la procesare a fotografiilor şi a clipurilor video.
Go4it ne prezintă un top 8 al celor mai puternice smartphone-uri de pe piaţă. Partea bună este că fiecare dintre aceste dispozitive este în mare parte excelent, însă desigur, există câteva elemente care fac anumite modele mai atractive decât altele.
Aşadar, pe primul loc se află Samsung Galaxy Note8. Încărcarea wireless, rezistenţa la apă, jack audio (şi căşti AKG în pachet), încărcare rapidă, stylus, ecran AMOLED mare fără margini, scaner de iris, camere excelente şi cam orice altă funcţie sau componentă modernă de pe un smartphone sunt disponibile pe Note8 şi fac din acesta un adevărat campion între telefoanele inteligente.
Pe locul al doilea îl găsim pe concurentul Iphon X, probabil cel mai puternic smartphone de pe piaţă, care poate reprezenta un upgrade important chiar şi pentru utilizatorii de iPhone 8. Ecranul AMOLED produs de Samsung este excelent, fiind considerat de anumite entităţi drept „cel mai bun” ecran construit vreodată, în ciuda „bretonului” inestetic din partea de sus. Cu cel mai puternic procesor, cu singura cameră de pe telefoane capabilă să filmeze în rezoluţie 4K la 60 de cadre pe secundă (aceeaşi cameră ca pe iPhone 8/8 Plus), încărcare wireless, autonomie bună, o interfaţă nouă, bazată pe gesturi şi o tehnologie de autentificare inovataore, iPhone X a luat mulţi utilizatori prin surprindere. Se pare că pariul Apple a funcţionat, întrucât la sfârşit de an magazinele încă fac liste de aşteptare pentru cei care vor să cumpere telefonul, stocurile fiind epuizate în toată lumea.
Rămânem pe podium şi-l avem pe locul al treilea pe fratele mai mic al campionului de pe primul loc, şi anume Samsung Galaxy S8/s8+. Acesta a fost unul dintre primele smartphone-uri de pe piaţă cu ecran edge-to-edge şi margini subţiri, care a reuşit să integreze toate tehnologiile moderne într-un pachet care nu face niciun compromis. Ecranul Super AMOLED cu rezoluţie QHD+ este în continuare printre cele mai bune realizate vreodată, iar în ciuda dimensiunilor mici, Samsung a decis să „sacrifice” puţin spaţiu pentru integrarea unui jack audio. Încărcarea wireless, prezentă ca funcţie standard încă de la Galaxy S6, a fost de asemenea păstrată, alături de funcţionalitate VR alături de un headset Gear VR compatibil. Nu în ultimul rând, Samsung a pus în pachet şi o pereche de căşti AKG foarte calitativă, care separat ar costa încă 100 de euro.
Locul 4 este ocupat de Huawei Mato 10 Pro, un smartphon elegant şi încântător. Fanii brandului au primit un smartphone excelent, care pictează un tablou frumos pentru modelele din viitor. Pe locul 5 s-a instalat comod simpaticul Iphon 8/Iphon 8 Plus. Pentru o perioadă scurtă de timp, iPhone 8 a fost „cel mai bun iPhone produs vreodată”, descriere care ar trebui să aibă un impact mare, având în vedere cât de mult au contribuit modelele precedente la dezvoltarea acestor categorii de produse. Huawei P10/P10 Plus ocupă locul 6 în acest top, fiind un smartphone încântător, tehnologii precum încărcare wireless sau ecranele edge-to-edge au ocolit această generaţie de telefoane Huawei, însă este greu să găseşti un smartphone la fel de bine construit şi la fel de bine dotat precum P10 şi P10 Plus în aceeaşi categorie de preţ. Ultimele două locuri sunt ocupate în ordine de HTC U11, un smartphone cu personalitate ce asigură o cameră foto excelentă, un display foarte bun, inovatoarea funcţie Edge Sense, care poate activa diverse funcţii prin strângeri ale telefonului şi o componentă audio peste medie şi Nokia 8, o alegere foarte bună atât pentru cei cu bugete limitate, cât şi pentru fanii sistemului de operare Android „curat”, acesta fiind singurul de pe această listă care nu integrează o interfaţă proprietară.
Cele mai bune telefoane ale anului 2017
7 ianuarie 2018
- citeşte totul despre:
- smartphone,
- istorie,
- telefoane,
- top,
- sotware
(362 vizualizări)
Din aceeaşi categorie:
Imprimanta 3D care costa mai putin decat un iPhone
(10 aprilie 2014)
64 vizualizări
Telefoanele pentru care iei amenda daca le folosesti in Romania
(15 decembrie 2017)
82 vizualizări
Apple va lansa un iPhone mai mic pentru a contracara scăderea vânzărilor de telefoane
(22 martie 2016)
40 vizualizări
O aplicaţie de telefon mobil din China a găsit 1.300 de copii daţi dispăruţi
(22 mai 2017)
347 vizualizări
A fost inventată bateria de smartphone care ţine o săptămână
(3 septembrie 2015)
43 vizualizări
Apple, cel mai important brand de pe piaţa smartphones din China
(3 aprilie 2015)
335 vizualizări
"Telefonul Putin" va fi scos la vânzare în Rusia
(26 iunie 2014)
77 vizualizări
A picat Facebook! PROBLEME MAJORE cu reţeaua socială în România
(26 august 2017)
60 vizualizări
Samsung, ofertă incredibilă pentru utilizatorii de iPhone. Cu un dolar poţi...
(25 august 2015)
77 vizualizări
Zeci de site-uri din România, infectate cu Bad Rabbit, virusul cu sute de mii de ”victime” până în prezent
(28 octombrie 2017)
454 vizualizări
WhatsApp va înceta să funcţioneze pentru milioane de telefoane
(6 decembrie 2016)
468 vizualizări
Sacul plin de Cadouri de la WinMasters - Care sunt surprizele de Crăciun ale acestui Cazino Online?
(21 decembrie 2021)
38 vizualizări
Pericolul imens la care te expui zilnic din cauza locaţiei active: cum ştiu aplicaţiile totul despre tine
(23 februarie 2021)
183 vizualizări
Un asteroid gigant trece pe lângă Pământ. Fenomenul, transmis în direct
(21 ianuarie 2015)
194 vizualizări
Google News şi-a lansat versiunea românească
(18 august 2015)
75 vizualizări
Care este cel mai bun pachet de gazduire web Romania pentru afacerea ta?
(21 iunie 2021)
30 vizualizări
Câţi utlizatori are Facebook în România
(8 iulie 2016)
393 vizualizări
Untul de arahide si glicemia
Untul de arahide poate controla glicemia si apetitul, conform unui studiu recent. Un
Untul de arahide poate controla glicemia si apetitul, conform unui studiu recent. Un
Cum să alegi ceasul inteligent potrivit pentru tine
Găsirea ceasului inteligent potrivit poate fi o sarcină descurajantă. Cu atât de
Găsirea ceasului inteligent potrivit poate fi o sarcină descurajantă. Cu atât de
Ia zi, Bulă, obişnuieşti să fumezi?
Bulă: – Mmm… Aşa şi aşa…
– Dar cât înseamnă „aşa şi aşa”?
– Mmm… Păi cam 4 pachete pe zi.
– Dulciuri mănânci? – Mmm… Aşa şi aşa…
Cam 5 ciocolate pe zi.
– Sărat mănânci?
– Mmm… Aşa şi aşa… Cam o solniţă pe zi pun în mâncare.
– Grăsimi mănânci? – Mmm… Aşa şi aşa…
Cam un kil- două de slană pe zi…
– Prăjit mănânci?
– Mmm… Aşa şi aşa… Pe zi… Cam câte o omletă de 4 ouă şi cartofi prăjiţi, asezonaţi cu cârnaţi
.– Aha… Dar de băut, bei? – A, da! De băut, beau!
A luat foc internetul, au navalit deontologii, au explodat opiniile. Cazul Gheboasa, la mare concurenta cu fata ucisa in Mangalia care avea initial 12 ani si fusese violata, iar apoi 18 si ucisa de colega de camera In fapt, un produs al gradului de cultura aferent unor concetateni, domnul cu pricina a fost lasat sa evolueze intr-o siluire a...
Conflictele dintre Roberta Anastase şi Andrei Volosevici sunt vechi. Certurile dintre ei durează mult şi foarte greu vreun cunoscut reuşeşte să îi facă să comunice din nou. Rezultatul alegerilor interne de la PNL Ploieşti este încă o dovadă a faptului că liberalii au dorit să îi dea o lecţie lui Volosevici, arâtându-i voalat că nu este pe...
Prin 1951 Brâncusi a dorit să lase mostenire României 200 de lucrări si atelierul său parizian. Statul român a respins oferta. A fost o sedinţă si s-a decis că Brâncusi nu poate fi considerat un creator în sculptură pentru că "speculează prin mijloace bizare gusturile morbide ale societăţii burgheze". Cei care au hotărât asta au fost...
„Omul cel mai fericit e cel care-i face fericiţi pe cât mai mulţi oameni.” — Denis Diderot
Curs valutar
2 aprilie 2024
EURO = 4.9705 RON
USD = 4.6276 RON
GBP = 5.8148 RON
Top articole