Cei care au regretat după ce au trimis un mesaj pe WhatsApp au acum un motiv de bucurie: aplicaţia de mesagerie instant va permite în curând ştergerea unui mesaj trimis fără ca destinatarul să ştie, scrie Le Point.

Printr-o actualizare, miliardele de utilizatori ai aplicaţiei de mesagerie vor avea posibilitatea de a şterge un mesaj timp de şapte minute după expediere. Dacă destinatarul nu este foarte pe fază, va fi imposibil ca acesta să citească acest mesaj şi nici nu va şti că i-a fost trimis, deoarece mesajul va fi şters şi din notificări.

În luna aprilie, utilizatorii au observat deja că aplicaţia părea să testeze această caracteristică nouă, reaminteşte Numerama, şi ar fi ajuns acum la versiunea ei finală. O singură constrângere: este necesar ca ambii utilizatori (expeditorul şi destinatarul) să îşi actualizeze aplicaţia, în caz contrar cele două versiuni vor fi incompatibile, citeaza Agerpres.

Va apărea această nouă caracteristică şi pe Messenger? Este foarte posibil ca Facebook, care a cumpărat în urma cu trei ani WhatsApp pentru 19 miliarde de dolari, să introducă în curând o actualizare similară, însă deocamdată compania nu a oferit informaţii în acest sens.