Google şi-a modificat logoul, joi, în prima zi din 2015, pentru a le ura utilizatorilor săi un "An Nou Fericit!", cifrele noului an, care apar pe prima pagină a motorului de căutare online, fiind înconjurate de artificii.

"An Nou Fericit!" este mesajul care apare pe prima pagină a motorului de căutare Google şi poate fi distribuit, prin intermediul unui buton special, atât prin e-mail, cât şi pe reţelele de socializare Google+, Facebook şi Twitter.

De asemenea, pe prima pagină a motorului de căutare apar literele care formează cuvântul Google urmate de cifrele care alcătuiesc anul 2015, înconjurate de artificii.

Anul Nou este sărbătorit prin obiceiuri diverse şi inedite de diferitele popoare, însă peste tot se manifestă credinţa unui nou început şi speranţa unui viitor mai bun, prin aruncarea lucrurilor vechi din casă, aprinderea de artificii sau exprimarea unor dorinţe.

Google îşi schimbă logoul ocazional, pentru a serba un anumit eveniment major sau o personalitate care a schimbat lumea.