Data de 1 Mai va constitui startul unui lung şir de evenimente care vor puncta sărbătorirea  a 90 de ani de la înfiinţarea clubului Petrolul.

Primul eveniment major al Campaniei ”Petrolul – 90 de ani” va avea loc pe 1 Mai, în centrul oraşului, în cadrul unui spectacol grandios la care vor participa fostele glorii ale clubului şi componenţii actualei echipe. Sunt invitaţi toţi foştii jucători ai Petrolului, indiferent de generaţiile din care au făcut parte, aceştia fiind aşteptaţi la ora 17.30 în zona VIP, situată în spatele scenei, între Palatul Administrativ şi cel al Culturii. Seara se va încheia cu un concert al binecunoscutei formaţii Voltaj.

Organizatorii vor dedica Petrolului şi zilele de 2,3 şi 4 mai, când suporterii vor avea parte de concursuri şi multe alte surprize în galben şi albastru.

Galeria Petrolului munceşte de zor pentru realizarea unei coregrafii de excepţie care va avea loc la ultimul meci al Petrolului din acest an, pe teren propriu, cel cu Steaua. Întreaga operaţiune de organizare a acestei coregrafii se bazează pe donaţiile suporterilor şi pe muncă voluntară, fiind de aşteptat ca, încă odată, suporterii petrolişti să dea dovadă că sunt cea mai frumoasă galerie din ţară ! Orice contribuţie, cu sume de bani, fie ele mici sau mari, este binevenită, după cum binevenită este şi orice implicare personală a suporterilor aşteptaţi sa participe la acest eveniment coregrafic.