La antrenamentul echipei Petrolul Ploieşti, desfăşurat în această dimineaţă pe Ilie Oană, suporterii şi-au făcut apariţia pentru a-şi arăta nemulţumirea, justificată, după eliminarea din Cupa României! Fanii au discutat cu Geraldo şi cu antrenorul Răzvan Lucescu, i-au aplaudat pe Teixeira, Pecanha şi Albin, dar l-au luat în colimator pe Guilherme, pentru gestul necugetat pe care acesta l-a făcut aseară, la Giurgiu, când a înjurat şi a scuipat spre galeria petrolistă!

“Este vorba despre nemulţumirea legată de eliminarea din cupă, dar şi despre calitatea jocului. Guilherme a greşit grav faţă de noi. E adevărat că, după meci, le-am strigat că sunt mercenari, dar Pecanha şi Geraldo, de exemplu, au recunoscut că avem dreptate şi şi-au cerut scuze faţă de noi. În schimb, Guilherme s-a simţit deranjat şi a reacţionat la adresa noastră. Noi suntem oamenii care mergem peste tot după ei, indiferent că e aprape sau departe, indiferent dacă e vreme rea sau bună! Ne doare că echipa a fost eliminată. Spre deosebire de ei, pe noi ne doare de echipă, nu de bani! În fine, să ştiţi că cea mai mare nemulţumire o avem faţă de Dan Capră. Îl considerăm vinovat de scăderea echipei şi el a fost ţinta scandărilor noastre de astăzi! Am avut răbdare multă, am sperat că jucăm finala şi nu am protestat mai devreme pentru ca echipa să aibă linişte. Dar nu e bine ce se întâmplă!”, a declarat Bogdan Dinu, liderul galeriei petroliste.

Contactat telefonic, patronul Dan Capră a vorbit despre aceste proteste: “Suporterii au venit la stadion, au discutat cu Geraldo şi Lucescu şi au protestat la adresa mea! Înţeleg perfect această nemulţumire, nu am ce să le reproşez fanilor! E o reacţie normală, mai ales la dezamăgire. Şi eu sunt la fel de dezamăgit! Nu cred că meciul a fost pregătit aşa cum trebuie, dar nu mai avem ce face, mergem înainte. Discutăm, déjà, cu alţi patru fotbalişti care să vină la Petrolul din vară, unul va semna cu noi zilele astea! E posibil chiar doi! Repet, dezamăgirea fanilor e firească, iar eu îmi asum şi astfel de reacţii!”

Cât de bine au recepţionat petroliştii mesajul de nemulţumire venit din partea fanilor se va vedea în meciul de duminică, pe care Petrolul în va juca în deplasare, împotriva formaţiei Săgeata Năvodari.

foto: gsp.ro