Lupii au încheiat joi prima parte a cantonamntului din Antalya. După o scurtă pauză, de patru zile cu drum cu tot, fotbaliştii Petrolului vor reveni în Turcia.

La jumătatea perioadei de pregătire, Mircea Rednic a tras concluziile preliminare.

”În primul rând, m-a interesat să fac o evaluare a jucătorilor de aici, mai ales a celor care nu prea au jucat în prima parte a campionatului. Sunt mulţumit, băieţii au răspuns bine în toată această perioadă dificilă pentru ei. Vom trage linie după acest cantonament şi vom vedea pe cine ne bazăm în continuare. În al doilea stagiu vreau să am la dispoziţie tot lotul pe care mă voi baza în retur, am terminat cu experimentele”, a declarat tehnicianul Petrolul, conform fcpetrolul.ro.

Lupii au jucat deja trei partide de verificare, în care nu au înscris niciun gol. Petrolul a pierdut cu Neftci Baku şi Podbeskidzie, scor 0-1, şi au remizat, 0-0, cu Guangzhou FC.

”Avem ocazii, o să şi marcăm. Nu e cazul să ne panicăm, mai ales că am ajuns destul de uşor în faţa porţii, semn că jocul funcţionează. Grupul este bun, rămâne doar să ştiu foarte clar cu cine vom merge înainte. Probabil că vor mai veni câţiva jucători, dacă alţii vor pleca, important este să ne mişcăm repede şi să luăm cele mai bune decizii până la revenirea în Antalya”, spune Rednic.

Cum timpul este foarte scurt, limpezirea apelor în care se scaldă Petrolul ar trebui să survină zilele următoare.

Sunt şanse mari ca lupii să se despartă de Toto Tamuz. De asemenea, De Lucas ar dori să dea şi el curs unei oferte. Foarte posibil este însă ca Pecanha să rămână până la vară. La fel şi Geraldo, care tocmai a declarat că simte că nu mai este dorit la Petrolul. De fapt, fundaşul lupilor mai este dorit, dar până la vară. Atunci îi expiră contractul, iar clubul nu a iniţiat discuţii clare pentru prelungire.  

“Îmi doresc să duc până la capăt contractul cu Petrolul. Am câteva oferte din România şi din străinătate. Când voi termina aici, îmi voi căuta echipă”, a spus Geraldo pentru fanatik.ro.

Foto: fcpetrolul.ro