Potrivit siteului DigiSport, la două săptămâni de la momentul în care au decis să reducă dozele de sedativ pe care i le administrează lui Michael Schumacher, doctorii care îl îngrijesc pe fostul pilot la spitalul din Grenoble n-au reuşit deocamdată să-l trezească pe acesta din coma indusă după accidentul suferit la schi pe 29 decembrie 2013.

Din păcate, pe măsură ce timpul trece, lucrurile nu sunt prea îmbucurătoare. Diagnosticat în urmă cu câteva zile şi cu altă suferinţă, septuplul campion mondial trebuie să lupte din greu pentru a-şi reveni. Un doctor american care a activat în Formula 1 şi apropiat al lui "Schumi", Gary Hartstein, a declarat că veştile nu sunt bune.

"Sedativele au fost stopate cu suficient de mult timp în urmă pentru ca efectele lor să nu se mai simtă. Lipsa unui răspuns la stimulii externi reprezintă o veste foarte proastă! Coloana cervicală este afectată puternic", a declarat Gartstein. Conform acestuia, Schumacher "are 50% şanse să nu rămână în stare vegetativă pentru tot restul vieţii".