Sportiva secţiei de gimnastică ritmică de la CSM Ploieşti îşi aniversează ziua de naştere. Nu ştie multă lume şi nici nu a primit, până acum, aprecierea pe care o merita. Domnişoara aceasta, cu nume aparte, a muncit enorm pentru a deveni cunoscută în gimnastica ritmică, nu doar la nivel local. Cesima a renunţat la multe pentru a practica acest sport. Îi place, efectiv, şi s-a dedicat acestei cauze.

E uşor, când eşti mic, să te ataşezi, dar e foarte greu să ai ambiţia de a continua, mai ales atunci când ţi se pun tot felul de piedici. Cesima, această mână de om, a înţeles de mică faptul că obstacolele apar în viaţă pentru a fi depăşite, nu pentru a te pune la pământ. Astăzi, este ziua ei de naştere şi nu sunt convins că va primi cadouri de genul celor pe care le primesc alţi copii în asemenea momente. Dar primeşte din partea mea un strop de preţuire, care sper să-i facă mai mult bine decât cine ştie ce  dar material.

Cesima a avut ghinion că s-a ataşat de un sport prea puţin popular la noi. Dar a avut şi noroc să găsească oameni care o susţin, care îşi pun sufletul să facă sport şi oameni care să aprecieze ceea ce face.

Să reţinem acest nume: Cesima Nechifor! Va aduce multe satisfacţii Ploieştiului sportiv!