Să faci bani din pariurile sportive pare un lucru atât de uşor încât şi un copil ar putea să o facă! Sunt atât de multe sporturi pe care le întâlneşti în oferta unei case de pariuri încât la prima vedere este practic imposibil să nu găseşti acolo pe cel mai ofertant.

Da, poţi găsi un sport unde să îţi încerci şansele, însă nimic şi nimeni nu îţi va garanta că vei câştiga de fiecare dată. Este prima şi cea mai mare greşeală pe care un parior o poate face în privinţa pariurilor sportive, tratarea lor cu atâta simplitate!

Dacă eşti un parior la începutul activităţii de pariuri sportive, este bine te fereşti de acest tip de greşeli, care te vor afecta cel puţin la nivel financiar. Citeşte rândurile următoare, vezi care sunt cele mai mari greşeli din viaţa unui începător şi încearcă să le eviţi cât de mult poţi.

1.Gestionarea banilor

Sunt case de pariuri care acceptă să pui pe un bilet de joc o sumă infimă, cea de 1 RON, însă nu toate excelează în privinţa ofertei. Cu Winner lucrurile stau în cu totul alt mod, pentru că, aici, ai cu adevărat cea mai bună experienţă pentru un parior sportiv.

Sunt disponibile analize şi statistici detaliate, promoţiile te asaltează la propriu cât despre bonusuri ce să mai vorbim? Ai disponibilă până şi o aplicaţie dedicată care nu te lasă la greu şi care te ajută să pariezi din oricare colţ al ţării te-ai afla.

Ai cu alte cuvinte numai beneficii de care poţi profita, însă nimeni nu o să îţi spună cum să îţi gestionezi propriile finanţe. Pentru că da, gestionarea banilor unui parior sportiv este piatra de temelie pe care se construieşte cariera acestuia şi în nici un caz nu ţi-ai dori ca aceasta să fie una şubredă.

Înainte de a te apuca să faci un bilet de pariuri sportive trebuie să ştii pe ce resurse financiare te bazezi. Spus în cu totul alt mod, bugetul tău este grămada de bani pe care o pui la dispoziţia pariurilor sportive şi pe care eşti dispus să o pierzi.

Pariurile sportive nu sunt decât pariuri, aşa că intervine în această ecuaţie şi partea mai puţin plăcută a medaliei în care vei pierde bani. Dacă însă bugetul este atent constituit, pierderile nu te vor afecta niciodată în mod major.

Dar dacă acesta este unul gândit superficial, vei constata că într-o secundă tot bugetul tău de joc poate dispărea precum un fum. Gestionează-l deci inteligent, lasă întotdeauna o rezervă disponibilă şi pariază întotdeauna cu simţ de răspundere.

2.Gestionarea slabă a pierderilor



Aşa cum menţionam mai devreme, pierderile îşi fac loc în viaţa oricărui parior, mai ales în cea a unui începător. Ideal ar fi să câştigi de fiecare dată dar cu toţii ştim că acest lucru este imposibil de realizat atât în viaţa de zi cu zi cât mai ales în pariuri.

Problema nu este că pierzi ci mai ales cum trăieşti aceste momente şi cum le gestionezi. Este cunoscut ca şi pariorii profesionişti au o rată de succes de 55%, aşa că stabileşte-ţi încă de la început obiective clare în această privinţă.

Fi cu alte cuvinte un jucător disciplinat care învaţă întotdeauna din greşelile săvârşite. Şi cum pierderile sunt inevitabile, va trebui să înveţi cum să reacţionezi atunci  când ele apar în viaţa ta de parior.

Primul lucru pe care trebuie să îl faci este să ai întotdeauna o balanţă a pierderilor înregistrate dar şi a câştigurilor obţinute. Atâta timp cât balanţa este una pozitivă, pierderile sunt acceptabile, pentru că în fond ţi-au adus experienţa de parior de care ai nevoie.

Dacă însă pierderile prevalează câştigurilor, este cazul să faci o analiză aprofundată şi să vezi ce nu merge. Alegi sporturi la care nu te pricepi sau pur şi simplu pariezi la întâmplare, aşteptând ca hazardul să te ajute la fiecare bilet?

Va trebui ulterior să tragi o concluzie şi să iei o decizie care să îţi diminueze pierderile cât mai mult. Îţi poţi schimba stilul de pariere, te poţi orienta către un sport nou sau poate este cazul să umbli puţin şi la miza pe care o pariezi pe fiecare bilet.

În cazul în care nu faci aceste lucruri se cheamă că într-adevăr îţi gestionezi extrem de slab pierderile şi în curând vei ajunge la fundul sacului. Fi atent la ce faci, înţelege că în joc sunt efectiv banii tăi, aşa că ia cât mai repede o decizie în ceea ce îi priveşte.

3.Lipsa cercetării



Ca şi începător este foarte greu să te orientezi în mulţimea de sporturi disponibile în oferta caselor de pariuri. Şi chiar dacă te-ai hotărât asupra unui sport, este la fel de greu să optezi pentru unul dintre sutele de pariuri pe care acesta le oferă.

Este însă posibil să ai un sport preferat şi în acest caz opţiunea este una cât se poate de clară. Cunoşti regulile de bază, ştii pe ce campionate să mizezi şi ai cu siguranţă şi o echipă favorită pe care o urmăreşti de fiecare dată cu plăcere.

Deşi lucrurile par extrem de simple acum, poţi cădea uşor în capcana siguranţei de sine punând pe un bilet evenimente sportive alese la întâmplare. Nu faci o muncă de cercetare amănunţită şi ai scăpat câteva informaţii importante care s-au dovedit vitale pentru biletul tău.

Urmarea este că ai pierdut numai pe mâna ta, pentru că nu ai acordat sportului ales câteva minute din preţiosul tău timp. Ar fi trebuit să studiezi măcar pentru o perioadă de 10 minute statisticile pre-meci şi să îţi iei de acolo informaţii relevante.

Ai fi aflat în acest fel ca jucătorii cei mai importanţi lipsesc din echipa ta favorită sau că există un număr mare de accidentări care influenţează calitatea jocului. Totul îţi lua numai câteva minute, dar ai ales să mergi la hazard şi de această dată acesta nu te-a ajutat.

Concluzie

Pariurile sportive continua să se afle în topul de popularitate printre jucătorii de cazino. Sunt disponibile o mulţime de sporturi, pariurile sunt diverse şi un bilet poate să aibă o miză mai mult decât permisibilă, care pleacă de la 1 RON.

Dacă eşti începător învaţă cum se constituie un buget de joc, gestionează-ţi la perfecţie pierderile şi informează-te de fiecare dată înaintea unui eveniment pe care vrei să îl treci pe bilet. Numai în acest fel vei putea devenii experimentat şi vei putea ajunge să ai parte de satisfacţiile dorite!