Pandemia de SARS CoV-2 a dus la amânarea campionatului internaţional EURO 2020, organizat sub egida UEFA. Această veste a fost una tristă pentru fanii fotbalului de pretutindeni, o mare parte dintre aceştia declarându-se nemulţumiţi de această decizie. Odată cu scăderea drastică a numărului de cazuri de Covid-19, UEFA a stabilit ca această competiţie să se desfăşoare în anul 2021.

Campionatul european a debutat cu meciul dintre Turcia şi Italia, în data de 13 iunie 2021 şi a continuat cu lupte acerbe între echipele din grupe. După disputarea tuturor meciurilor din grupe, optimile de finală au precedat sferturile, aducând faţă în faţă unele din cele mai puternice echipe naţionale din lume. Cele două semifinale au stabilit echipele participante la finala din 11 iulie 2021. Aşadar, Italia va întâlni lotul Angliei în ultimul meci planificat pentru UEFA EURO 2020.

Finala EURO 2020 - Italia vs. Anglia

Finala campionatului european se va desfăşura pe stadionul Wembley din Londra şi va fi arbitrată de o brigadă condusă de Björn Kuipers. Cele două echipe se vor lupta pe timpul celor 90 de minute de joc regulamentar pentru a câştiga titlul UEFA EURO 2020. Ambele loturi vin după o serie de victorii cel puţin interesante, regăsindu-se într-o formă excelentă şi având moralul ridicat.

Valoarea premiului în bani pentru titlul EURO 2020

Fiecare echipă care participă la campionatul european primeşte un premiu în bani, în funcţie de performanţele atinse pe parcursul competiţiei. Astfel, suma totală alocată este de 374 de milioane de euro. Loturile naţionale care au participat la meciurile din grupă vor revendica un premiu de 9,250,000 de euro plus 750,000 de euro pentru fiecare rezultat de egalitate, respectiv 1,500,000 de euro pentru fiecare victorie.

Odată ce au trecut de meciurile din grupe, fiecare echipă are dreptul să primească o anumită sumă, în funcţie de nivelul la care au ajuns în competiţie. Astfel, lotul care va câştiga titlul EURO 2020 poate revendica un total de 34,000,000 de euro.

Oportunitatea perfectă pentru pasionaţii de pariuri sportive

Finala campionatului european reprezintă un moment excepţional şi aşteptat cu nerăbdare de pariorii din toată lumea. Cotele celor două echipe, combinate cu inspiraţia de moment şi cu informaţiile despre jucătorii din componenţa loturilor oferă numeroase posibilităţi pentru cei care sunt pasionaţi de pariuri sportive (atât în format online, cât şi fizic).

Dacă nu ai deja un cont pe o platformă de pariuri sportive online, atunci poţi profita de o mulţime de bonusuri de bun venit care să îţi aducă venituri suplimentare. Cele mai multe promoţii din gama ofertelor pentru utilizatorii noi se materializează în pariuri gratuite. Asta înseamnă că, pe lângă banii pe care tu îi depui, casa de pariuri sportive online îţi oferă anumite fonduri suplimentare cu ajutorul cărora poţi creşte miza biletului şi, implicit, câştigul potenţial total.

E foarte important de menţionat faptul că fiecare bonus de bun venit are anumite condiţii de utilizare. Pentru a evita eventualele neplăceri, îţi recomandăm să citeşti cu atenţie Termenii şi Condiţiile fiecărei promoţii.